Повезане вести

Дефинитивни крај љубави?! Бебица одлучио да стави тачку на однос са Миљаном, па обавестио задругаре: Чућете све вечерас…

Дефинитивни крај љубави?! Бебица одлучио да стави тачку на однос са Миљаном, па обавестио задругаре: Чућете све вечерас…

Ало 06.04.2022
Пресекао. Ненад Мацановић се шетао нервозно кроз кућу и био потпуно ван себе након свега што је током данашњег дана доживео са својом како каже бившом девојком Миљаном Кулић. - Биће онако како је Синиша рекао, а ти знаш шта је… »
Бебица показао зубе! Ненад одлучио да реши све са Миљаном, па запретио Золи и открио детаље из његове прошлости!

Бебица показао зубе! Ненад одлучио да реши све са Миљаном, па запретио Золи и открио детаље из његове прошлости!

Ало 06.04.2022
Дефинитиван крај Миљане и Бебице. Ненад Мацановић више није могао да ћути и након свега што је доживео у току дана, решио је да се обрачуна са Миљаном Кулић и Лазаром Чолићем. - Једно говориш а друго радиш, сама себи све ово… »
У њој видим особу коју сам волео! Зола без длаке на језику о односу са Миљаном, па открио каква је била рекација Бебице када…

У њој видим особу коју сам волео! Зола без длаке на језику о односу са Миљаном, па открио каква је била рекација Бебице када…

Ало 06.04.2022
Није ми лако! Лазар Чолић Зола био је наредни гост у радио емисији Амнезија и открио своје емоције према Миљани Кулић и лажима које је изрекао њен садашњи дечко Ненад Мацановић Бебица. Шта се дешава, Зола? - питао је Цар. -… »
Миљану је искористила за изградњу куће! Мина без длаке на језику оплела по Марији Кулић, па открила колико јој је тешко због…

Миљану је искористила за изградњу куће! Мина без длаке на језику оплела по Марији Кулић, па открила колико јој је тешко због…

Ало 06.04.2022
Најисјкренија до сада. Мина Врбашки била је наредни гост у радио емисији Амнезија код Ненада Алексић Ша и Филипа Цара. - Како ти ово коментаришеш? - питао је Ша. Принтсцреен - Шта да кажем, када сам ушла говорила сам неке… »
Презнојио се од муке! Цар и Ша ставили Бебицу на полиграф, он лагао без размишљања, сада је све откривено!

Презнојио се од муке! Цар и Ша ставили Бебицу на полиграф, он лагао без размишљања, сада је све откривено!

Ало 06.04.2022
Шок! Управо је почела радио емисија Амнезија и Ненад Алексић Ша и Филип Цар су најавили ексклузиву у данашњем издању, а то је полиграф коме ће први приступити Ненад Мацановић Бебица. - Да ли си спреман Мацановићу? - питао је… »

Вести дана »