Povezane vesti
Mima obećana bivšem koji je u zatvoru! Maksialno raskrinkavanje Milane Šarac, Gruja je nazvao monstrumom!
Alo 07.04.2022
Mima nije imala opravdalje za sebe. Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Milani Mimi Šarac. - Zašto ponosno ne sedneš pored Gruje, pošto je vaša ljubav izgleda pobedila sva iskušenja? Printscreen - Nismo… »
Preokret u beloj kući! Zadrugari ubeđeni da Miljana voli Bebicu i da sa Zolom sve je bio inat, Čolić želi da dokaže suprotno!…
Alo 07.04.2022
Koga Miljana na kraju voli, Zolu ili Bebicu. Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Miljani Kulić. - Kada te Zola više ne zanima, može li on da uđe u vezu sa Nevenom? - glasilo je pitanje. - Može, ne bi mi… »
Mini nije cilj pomirenje, ima drugi! Milica ponovo udarila na Mensurovu bivšu, nazvala je jeftinim provokatorom, a evo kako je…
Alo 07.04.2022
Drama. Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić je pročitala Mini Vrbaški. - Hipotetički, da Mensur ostavi Milicu i želi da se pomiri, da li bi se pomirila sa njim? - pitala je Ivana. Printscreen - Ne, ja sam rekla da me on ne… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji promenljivo oblačno i toplo, popodne mestimično kiša
Nedeljnik pre 4 satijoš 12 povezanih

Da li građani mogu da tuže lokalne samouprave i gradove zbog ambrozije?
Nova pre 4 satijoš 10 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 54 minutajoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 16 satijoš 5 povezanih