Povezane vesti

Bila je intimna sa voditeljem zadruge? Marijana se izlanula, pa je Car dotukao! (video)

Bila je intimna sa voditeljem zadruge? Marijana se izlanula, pa je Car dotukao! (video)

Alo 09.04.2022
Marijana iznela detalje iz spoljnog sveta, šta li je to bilo u Budvi. Sinoć, za vreme nominacija, došao je red da Marijana Zonjić da svoj glas. Podsetimo, zadrugari su birali između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Marijana baš i nije u dobrim odnosima… »
Oboje imate zajednički cilj! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a…

Oboje imate zajednički cilj! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a…

Alo 09.04.2022
Haos u zadruzi. U toku je emisija "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Mihiću: - Sačuvaću Filipa a poslati Minu - rekao je Mihi. - Ja se… »
On je prvi nominovani! Evo koga su zadrugari poslali u izolaciju, to niko nije očekivao!

On je prvi nominovani! Evo koga su zadrugari poslali u izolaciju, to niko nije očekivao!

Alo 09.04.2022
Njega su izglasali cimeri. Sinoć su na redu bile Nominacije. Zadrugari su birali između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Milana Šarac je ustala da nominuje: Printscreen - Mina je osoba koja je mene uvredila kada je ušla. Ona nema kredibilitet da me… »
Sigurna je da je još voli! Matora bez dlake na jeziku progovorila Mini i Mensuru, a zatim žestoko oplela po Dalili i Caru!

Sigurna je da je još voli! Matora bez dlake na jeziku progovorila Mini i Mensuru, a zatim žestoko oplela po Dalili i Caru!

Alo 09.04.2022
Iznela sve na videlo. U toku emisije "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj: - Neko ko poznaje Minu van rijalitija, neko me smuvao… »
Svi su ostali bez teksta! Milica i Mina sasule jedna drugoj sve u lice, a onda je usledio šok, evo koga je Veselinovićeva…

Svi su ostali bez teksta! Milica i Mina sasule jedna drugoj sve u lice, a onda je usledio šok, evo koga je Veselinovićeva…

Alo 09.04.2022
Ovo niko nije očekivao. U toku su Nominacije. Zadrugari su birali između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Naredna koja je nominovala jeste Miljana Kulić koja je sačuvala Filipa Cara, nakon nje je ustala Milica Veselinović: Printscreen - Ja sam Minu… »

Vesti dana »