Povezane vesti
Bila je intimna sa voditeljem zadruge? Marijana se izlanula, pa je Car dotukao! (video)
Alo 09.04.2022
Marijana iznela detalje iz spoljnog sveta, šta li je to bilo u Budvi. Sinoć, za vreme nominacija, došao je red da Marijana Zonjić da svoj glas. Podsetimo, zadrugari su birali između Filipa Cara i Mine Vrbaški. Marijana baš i nije u dobrim odnosima… »
Oboje imate zajednički cilj! Dok su svi bili za to da se veza Dalile i Cara prekine, Irma jedina podržala njihovu ljubav, a…
Alo 09.04.2022
Haos u zadruzi. U toku je emisija "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Stefanu Mihiću: - Sačuvaću Filipa a poslati Minu - rekao je Mihi. - Ja se… »
On je prvi nominovani! Evo koga su zadrugari poslali u izolaciju, to niko nije očekivao!
Alo 09.04.2022
Njega su izglasali cimeri. Sinoć su na redu bile Nominacije. Zadrugari su birali između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Milana Šarac je ustala da nominuje: Printscreen - Mina je osoba koja je mene uvredila kada je ušla. Ona nema kredibilitet da me… »
Sigurna je da je još voli! Matora bez dlake na jeziku progovorila Mini i Mensuru, a zatim žestoko oplela po Dalili i Caru!
Alo 09.04.2022
Iznela sve na videlo. U toku emisije "Nominacije", ovonedeljni vođa Sanja Grujić je za "potrčke" postavila Minu Vrbaški i Filipa Cara. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj: - Neko ko poznaje Minu van rijalitija, neko me smuvao… »
Svi su ostali bez teksta! Milica i Mina sasule jedna drugoj sve u lice, a onda je usledio šok, evo koga je Veselinovićeva…
Alo 09.04.2022
Ovo niko nije očekivao. U toku su Nominacije. Zadrugari su birali između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Naredna koja je nominovala jeste Miljana Kulić koja je sačuvala Filipa Cara, nakon nje je ustala Milica Veselinović: Printscreen - Ja sam Minu… »
Vesti dana »
Svi ulazi u zgradu novosadskog suda blokirani: Opozicija stavila katanac na kapiju, policija ga isekla
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki: Četiri osobe povređene, tri u teškom stanju
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane
Dačić o ubistvu u Leskovcu: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih