Povezane vesti
Ja sam kupljena! Nakon bekstva otkrivena istina, Dalila je sve radila zbog novca i glumila je vezu?! (video)
Alo 10.04.2022
Otkriveni detalji. Dalila Dragojević i Filip Car su danas pobegli iz "Zadruge" nakon što su razlupali vrata, a sada je isplivao snimak na kom se čuje i razlog ovog bega. Naime, Dalila se naljutila na produkciju jer nije dobila frizera kao što je inače… »
Istina je isplivala na videlo! Car nije ni želeo da beži, Dalila ga uslovila! (video)
Alo 10.04.2022
Kod mene nema važi, ja popušim ovu cigaretu, nema šta meni da pričaš da li će mi neko doći, ja idem sama - odlučila je Dalila. Dalila Dragojević i Filip Car pobegli su iz "Zadruge" nakon što su razvalili vrata u Rajskom vrtu. U momentima pred lomljavu i… »
Vesti dana »
Pucnjava u Nemačkoj, ima mrtvih! Opsadno stanje na ulicama: Policija uhapsila osumnjičenog, u toku velika operacija (video)
Blic pre 24 satajoš 59 povezanih
U ova 2 grada izmereno 40°C: Hladni front juri ka Srbiji, evo kada temperatura pada za 15 stepeni
Telegraf pre 24 satajoš 71 povezana
Vu "ujedao" sa svih strana, ali Novak je zver koja pokaže zube kad je najranjivija
Sportske.net pre 59 minutajoš 145 povezanih
Najmanje 130 miliona Evropljana danas na udaru temperatura iznad 35 stepeni, u Slovačkoj izmeren 41 stepen
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
UN: Moguće je da bude i do 10.000 poginulih u zemljotresima u Venecueli
RTV pre 3 satajoš 33 povezane