Povezane vesti
Nisi lepa uopšte, imaš tu neku seljačku facu: Napucala se za žurku u rijalitiju, pa usledeo hladan tuš - "Nikakva si!"
Mondo 11.04.2022
Miljani "bilo neprijatno", ali je morala da joj kaže! Miljani "bilo neprijatno", ali je morala da joj kaže! U jeku žurke u Zadruzi, kada su se sve učesnice posebno potrudile da zasijaju pred kamerama, Milena Mima Šarac popila je kritike od Miljane Kulić… »
Imaš seljačku facu! Miljana brutalno isprozivala Mimu Šarac, otkrila šta joj zamera, pa spomenula i Gruju!
Alo 11.04.2022
Miljana joj sve sausala u lice. Miljana Kulić i pušaonici razgovarala je sa Milenom Mimom Šarac. Tom prilikom joj je otkrila šta misli o njoj. Printscreen - Nisi mi lepa uopšte, imaš mi neku facu seljačku, nemaš stav, nikakava si, ali mi je neprijatno da… »
Vesti dana »
"Mnoge stvari nisu bile savršene" Obradović posle debakla protiv Reala: "Ne bavim se kalkulacijama"
Dnevnik pre 1 satjoš 45 povezanih
Mali: „Srbija dobila samo pohvale od rejting agencija za odgovor na energetsku krizu“
Serbian News Media pre 5 satijoš 37 povezanih
Tramp opet kritikovao NATO: Trošimo trilione dolara na alijansu a oni nisu stali uz nas! (video)
Kurir pre 1 satjoš 52 povezane
Zvezda razbijena u Madridu: Pukla stotka Reala, gotovi su snovi o plejofu
Mondo pre 1 satjoš 111 povezana
AEK koštao poraz iz prvog meča: Kompletirani polufinalni parovi Lige konferencija
Danas pre 24 satajoš 65 povezanih