Povezane vesti
Hoće da živi momački život Gruja ponovo Mimi prebacio šta je sve uradio zbog nje, pa otkrio kakvi su mu planovi za budućnost…
Alo 12.04.2022
Preokret! Nikola Grujić Gruja i Milana Šarac Mimas su razgovaarali celo jutro o njihovom odnosu. Pevač je razočaran u Mimu jer je dozvolila da je Lazar Čolić Zola uhvatio za grudi: - Ja sam sve uradio za tebe, a ti sa mnom tako. Nema smisla - rekao je… »
Ne može da skine pogled sa njenog tela Gruja pored ove zadrugarke zaboravio na Mimu, pa žestoko opleo po njoj
Alo 12.04.2022
Nije mu lako. Nikola Grujić Gruja je celo jutro provodio u društvu Marijane Zonjić. On se njoj žalio na ponašanje MIlane Šarac, a dok je pričao o Mimas, sve vreme je gledao u Marijanine grudi. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ona je rekla meni da… »
Vesti dana »
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 1 satjoš 39 povezanih
Srbija i Republika Srpska potpisale protokol za projekat obnove pruge od Višegrada do Mokra Gore
Vesti online pre 16 minutajoš 39 povezanih
Dok je Vavrinka pio pivo s direktorom AO, na tribinama je jedna devojka plakala kao kiša zbog njega
Telegraf pre 36 minutajoš 93 povezane
Roditelji "devojke s kacigom" iz kluba smrti traže pravdu: "Naša ćerka nije krivac, ona je žrtva" FOTO
B92 pre 41 minutajoš 31 povezana
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 52 minutajoš 43 povezane