Povezane vesti

Ona zna da bude bahata i bezobrazna Gruja ocrnio svoju izabranicu, pa progovorio o aferi grudi

Ona zna da bude bahata i bezobrazna Gruja ocrnio svoju izabranicu, pa progovorio o aferi grudi

Alo 12.04.2022
Zadrugari udarili na Mimu. U toku je porodičan sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković je reč dao Nikoli Grujiću Gruji: Printscreen - Prvo, vas niko ne dira, niko vam ne vrši pritisak. Iz nekih svojih razloga sam ti… »
Gledam samo sebe, ne interesuješ me Dalila i Car posle brutalnog raskida, opet ušli u klinč

Gledam samo sebe, ne interesuješ me Dalila i Car posle brutalnog raskida, opet ušli u klinč

Alo 12.04.2022
Car misli da se Dalila boji njega. U toku je porodičan sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković je reč dao Jovani Tomić Matoroj, onda se nadovezala Dalila. Printscreen - Imala sam potrebu da padam na šarm. Ono što ne… »
Počelo je žestoko Mića ne želi da sluša Carevo propovedanje, misli da on ne poštuje nikoga

Počelo je žestoko Mića ne želi da sluša Carevo propovedanje, misli da on ne poštuje nikoga

Alo 12.04.2022
Mići je dosta Filipovih monologa i pametovanja. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković je reč dao Lepom Mići i Filipu Caru: - Ponašajte se kao što treba, nemojte da se pravite pametni. Car… »
Predstavila si se kao imbecil Đedović objasnio Mimi u čemu je njen problem, zadrugari osuli po njoj

Predstavila si se kao imbecil Đedović objasnio Mimi u čemu je njen problem, zadrugari osuli po njoj

Alo 12.04.2022
Žestoko. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković je reč dao Lepom Mići: Printscreen - Ja sa Mensurom nemam nikakav problem, on ima problem sa mojim izlaganjem koje njemu smeta, očigledno. Samo da… »

Vesti dana »