Повезане вести

Алексић: Са Вучићем можемо разговарати једино када буде одговарао за криминал

Алексић: Са Вучићем можемо разговарати једино када буде одговарао за криминал

Нова 13.04.2022
Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас да ће разговарати са свима из опозиције, али да је став те странке да нема разговора са председником Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем и да се са… »
Здравко Понош: Јеремић ми није честитао, са Ђиласом озбиљни неспоразум због Пинка

Здравко Понош: Јеремић ми није честитао, са Ђиласом озбиљни неспоразум због Пинка

Глас Шумадије 13.04.2022
Председнички кандидат коалиције „Уједињени за победу Србије“ Здравко Понош изјавио је да му лидер Народне странке Вук Јеремић, после избора, није честитао и да не зна да ли је гласао за њега. Понош, који је по броју гласова на… »
Понош љут на Јеремића: Није му честитао пораз на изборима - срам га било!

Понош љут на Јеремића: Није му честитао пораз на изборима - срам га било!

Србија данас 13.04.2022
Понош је показао лицемерство док тражи честитке за свој пораз, а на убедљиву победу Вучића се прави нем и слеп. Здравко Понош није честитао председнику Србије Александру Вучићу што га је победио са милион и по гласова разлике, а… »
Понош: Јеремић ми није честитао, са Ђиласом озбиљни неспоразум због Пинка

Понош: Јеремић ми није честитао, са Ђиласом озбиљни неспоразум због Пинка

Нова 13.04.2022
Председнички кандидат коалиције „Уједињени за победу Србије“ Здравко Понош изјавио је у интервјуу за "Недељник" да му лидер Народне странке Вук Јеремић, после избора, није честитао и да не зна да ли је гласао за њега. Понош… »
Понош: Немам себи нешто озбиљно да замерим, Јеремић ми није честитао

Понош: Немам себи нешто озбиљно да замерим, Јеремић ми није честитао

Н1 Инфо 13.04.2022
Здравко Понош, кандидат коалиције Уједињени за победу Србије за председника Србије на изборима одржаним 3. априла, изјавио је да "нема себи нешто озбиљно да замери", да се "није оптерећивао бројкама", а да је са Драганом… »
"Са Ђиласом је било на ивици": Понош: Јеремић ми није честитао, не знам ни да ли је гласао за мене

"Са Ђиласом је било на ивици": Понош: Јеремић ми није честитао, не знам ни да ли је гласао за мене

Блиц 13.04.2022
Председнички кандидат коалиције "Уједињени за победу Србије“ Здравко Понош изјавио је да му лидер Народне странке Вук Јеремић, после избора, није честитао и да не зна да ли је гласао за њега. Понош, који је по броју гласаова на… »
“Јеремић ми није честитао, не знам да ли је гласао за мене. Са Ђиласом сам се посвађао око одласка на Пинк”: Здравко Понош…

“Јеремић ми није честитао, не знам да ли је гласао за мене. Са Ђиласом сам се посвађао око одласка на Пинк”: Здравко Понош…

Недељник 13.04.2022
Фотографија: Игор Павићевић Неки ми кажу да није требало да се изјашњавам о Младићу, Сребреници, геј правима, ја мислим да је требало. Ниједно питање нисам оставио неодговорено и да сам тако стекао тај имиџ човека који прича… »
Који је сценарио уколико се донесе одлука о новим изборима у Београду? Већ је виђен 2013. године

Који је сценарио уколико се донесе одлука о новим изборима у Београду? Већ је виђен 2013. године

Телеграф 13.04.2022
Прво се мора окончати изборни процес у Београд који је у току. Главна тема у јавности и политичким круговима у претходних неколико дана јесу београдски избори, а у том контексту и састанак председника Србије и СНС Александра… »
Шта ради десница чекајући Вучићев одговор Ђиласу? Милица: ”Ми у том сусрету не проналазимо инспирацију”

Шта ради десница чекајући Вучићев одговор Ђиласу? Милица: ”Ми у том сусрету не проналазимо инспирацију”

Правда 13.04.2022
Док се Заветници спремају за обиласке општинских одбора и „интензивнији рад“, коалиција НАДА види три могућа решења за ситуацију у Београду – „тесна већина власти, велика коалиција или нови избори“, а Патриотски блок Бошка… »
Јеремић: Режим је уздрман, Вучићу не би требало бацати појас за спасавање

Правда 13.04.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је вечерас да су резултати избора далеко лошији од истраживања јавног мњења рађених пред изборе и која су говорила да ће коалиција Уједињени за победу Србије освојити више од 25… »
Шта раде листе деснице док се чека одговор Вучића Ђиласу: Заветници, НАДА и Двери различито о наредним корацима

Шта раде листе деснице док се чека одговор Вучића Ђиласу: Заветници, НАДА и Двери различито о наредним корацима

Данас 13.04.2022
Док се Заветници спремају за обиласке општинских одбора и „интензивнији рад“, коалиција НАДА види три могућа решења за ситуацију у Београду – „тесна већина власти, велика коалиција или нови избори“, а Патриотски блок Бошка… »
Вук Јеремић: Режим је уздрман, Вучићу не би требало бацати појас за спасавање

Вук Јеремић: Режим је уздрман, Вучићу не би требало бацати појас за спасавање

Глас Шумадије 13.04.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да су резултати избора далеко лошији од истраживања јавног мњења којима је јавност засипана пред изборе и која су говорила да ће коалиција Уједињени за победу Србије… »
Данас: Вучићев одговор Ђиласу зависи од резултата истраживања јавног мњења

Бета 13.04.2022
Одлуку да ли ће се у граду Београду одржати нови избори председник државе и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић донеће на основу резултата истраживања јавног мњења, односно "опипавања пулса бирача" после састанка… »
Данас: Вучићев одговор Дјиласу зависи од резултата истраживања јавног мњења

Данас: Вучићев одговор Дјиласу зависи од резултата истраживања јавног мњења

Радио сто плус 13.04.2022
„С обзиром да Вучић није био задовољан резултатима СНС, како на републичком нивоу, а посебно у Београду, нова истраживања јавног мњења почела су да се израдјују већ другог дана од одржавања избора“, пише лист Данас… »
„Вучићев одговор Ђиласу зависи од резултата истраживања јавног мњења“

„Вучићев одговор Ђиласу зависи од резултата истраживања јавног мњења“

Нова 13.04.2022
Одлуку да ли ће се у граду Београду одржати нови избори председник државе и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић донеће на основу резултата истраживања јавног мњења, односно "опипавања пулса бирача" после састанка… »

Н1 Инфо 13.04.2022

Данас 12.04.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је вечерас да су резултати избора далеко лошији од истраживања јавног мњења рађених пред изборе и која су говорила да ће коалиција Уједињени за победу Србије освојити више од 25… »
Чекају се истраживања: Вучић опипава пулс бирача пре одлуке о судбини Београда

Чекају се истраживања: Вучић опипава пулс бирача пре одлуке о судбини Београда

Данас 12.04.2022
Одлуку о томе да ли ће се у Београду одржавати нови избори, председник СНС и Србије Александар Вучић донеће на основу резултата истраживања јавног мњења, односно „опипавања пулса бирача“ после састанка Вучића и Ђиласа, која… »
Да ли је на помолу распад коалиције Уједињени за победу Србије?

Да ли је на помолу распад коалиције Уједињени за победу Србије?

Данас 12.04.2022
Коалиција Уједињени за победу Србије званично још постоји, али јој се незванично назире крај. Можда крај неће уследити ових дана, али ће се он десити након понављања избора у Београду, а можда још раније, крајем ове недеље… »

Вести дана »