Повезане вести
Нисам престао да је волим Зола признао да ли би се помирио са Миљаном, па без длаке на језику открио шта мисли о њиховој…
Ало 13.04.2022
Није му лако ни мало са њом! У току је радио Амнезија. Наредни гост била је Миљана Кулић којој се придружио Лазар Чолић Зола, који је коментарисао Миљанину изјаву да га воли: - Ја сам све ово знао, ја њу нисам заборавио… »
Идем, не могу више Бебица хоће да побегне из Задруге, па дошао да се поздрави са Миљаном и поменуо јој родитеље, Золина…
Ало 13.04.2022
Изненадио све својом одлуком! Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су дошли у изолацију након радија, где им се придружио Ненад Мацановић Бебица: - Је л треба да кажем нешто Синиши и Марији? - упитао је Бебица. - Што, шта се… »
Добио шамар реалности Бебица дошао да обиђе Миљану, а кад аје затекао у Золином наручју урадио је ово
Ало 13.04.2022
Шок! Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су разговарали у изолацији. Наиме, Миљана је села код Золе у кревет и њих двоје су причали о свом односу: - Миљо опет једеш ноћу, мораш мало да се примириш... Нема смисла то да радиш -… »
Вести дана »
Кнез Петрол је највећа домаћа нафтна компанија са 120 бензинских станица широм Србије
Курир пре 32 минутајош 29 повезаних
У току преговори о промени власничке структуре, и даље има шансе да добијемо лиценцу
Вести онлине пре 4 сатијош 24 повезане
Преокрет у случају Хркаловић: Апелациони суд укинуо осуђујућу пресуду и наложио поновно суђење због „битних повреда поступка“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сат
Да ли ће глобални мегадил уздрмати и тржиште медијског садржаја у Србији?
Каматица пре 5 сатијош 36 повезаних
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 5 сатијош 37 повезаних