Повезане вести

Нисам престао да је волим Зола признао да ли би се помирио са Миљаном, па без длаке на језику открио шта мисли о њиховој…

Нисам престао да је волим Зола признао да ли би се помирио са Миљаном, па без длаке на језику открио шта мисли о њиховој…

Ало 13.04.2022
Није му лако ни мало са њом! У току је радио Амнезија. Наредни гост била је Миљана Кулић којој се придружио Лазар Чолић Зола, који је коментарисао Миљанину изјаву да га воли: - Ја сам све ово знао, ја њу нисам заборавио… »
Идем, не могу више Бебица хоће да побегне из Задруге, па дошао да се поздрави са Миљаном и поменуо јој родитеље, Золина…

Идем, не могу више Бебица хоће да побегне из Задруге, па дошао да се поздрави са Миљаном и поменуо јој родитеље, Золина…

Ало 13.04.2022
Изненадио све својом одлуком! Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су дошли у изолацију након радија, где им се придружио Ненад Мацановић Бебица: - Је л треба да кажем нешто Синиши и Марији? - упитао је Бебица. - Што, шта се… »
Добио шамар реалности Бебица дошао да обиђе Миљану, а кад аје затекао у Золином наручју урадио је ово

Добио шамар реалности Бебица дошао да обиђе Миљану, а кад аје затекао у Золином наручју урадио је ово

Ало 13.04.2022
Шок! Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су разговарали у изолацији. Наиме, Миљана је села код Золе у кревет и њих двоје су причали о свом односу: - Миљо опет једеш ноћу, мораш мало да се примириш... Нема смисла то да радиш -… »

Вести дана »