Повезане вести

Хаос у задрузи Милица и Менсур заратили због његовог осмеха, он излетео напоље, Веселиновићева правдала њихов однос

Хаос у задрузи Милица и Менсур заратили због његовог осмеха, он излетео напоље, Веселиновићева правдала њихов однос

Ало 14.04.2022
Хаос у ријалитију. У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељка Ивана Шопић наредно питање прочитала је Мини Врбашки. Да ли си као и ми видела тај дечачки осмех када је као бежао и гардеробера од тебе - гласило је… »
Ја ћу од САД да будем сама Миљана ставила тачку на однос са Золом и Бебицом, а ево у шта је Чолић убеђен и чега се боји

Ја ћу од САД да будем сама Миљана ставила тачку на однос са Золом и Бебицом, а ево у шта је Чолић убеђен и чега се боји

Ало 14.04.2022
Преокрет. У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељка Ивана Шопић наредно питање прочитала је Миљани Кулић. - Како мислиш да се Зола помири са тобом, а ти си имала сарадњу са Бебицом дан пре тога - гласило је питање… »
Буди пријатељ са маријом и синишом, али не уцењуј миљану Бебица на стубу срама због лажи, Лепи Мића му сасуо болну истину у…

Буди пријатељ са маријом и синишом, али не уцењуј миљану Бебица на стубу срама због лажи, Лепи Мића му сасуо болну истину у…

Ало 14.04.2022
Жесток старт. Емисија "Питања гледалаца" је управо почела, а водитељка Ивана Шопић ушетала је у Белу кућу и том приликом је окупила све задругаре за црним столом како би емисија почела. Прво питање прочитала је Ненаду… »
Ја ћу да радим шта ја хоћу Бебица не одустаје од става да га Миљана воли, задругари оплели жестоко по Ненаду

Ја ћу да радим шта ја хоћу Бебица не одустаје од става да га Миљана воли, задругари оплели жестоко по Ненаду

Ало 14.04.2022
Никоме није јасно Бебицино понашање. У току је дневна емисија Питања гледалаца са Иваном Шопић, а наредно питање било је за Ненада Мацановића Бебицу. - Човече проводи мало времена са другима, не понижавај се више, гори си од… »

Вести дана »