Povezane vesti
Haos u zadruzi Milica i Mensur zaratili zbog njegovog osmeha, on izleteo napolje, Veselinovićeva pravdala njihov odnos
Alo 14.04.2022
Haos u rijalitiju. U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Mini Vrbaški. Da li si kao i mi videla taj dečački osmeh kada je kao bežao i garderobera od tebe - glasilo je pitanje. Printscreen - Ne… »
Ja ću od SAD da budem sama Miljana stavila tačku na odnos sa Zolom i Bebicom, a evo u šta je Čolić ubeđen i čega se boji
Alo 14.04.2022
Preokret. U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditeljka Ivana Šopić naredno pitanje pročitala je Miljani Kulić. - Kako misliš da se Zola pomiri sa tobom, a ti si imala saradnju sa Bebicom dan pre toga - glasilo je pitanje. Printscreen - Ne… »
Budi prijatelj sa marijom i sinišom, ali ne ucenjuj miljanu Bebica na stubu srama zbog laži, Lepi Mića mu sasuo bolnu istinu…
Alo 14.04.2022
Žestok start. Emisija "Pitanja gledalaca" je upravo počela, a voditeljka Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću i tom prilikom je okupila sve zadrugare za crnim stolom kako bi emisija počela. Prvo pitanje pročitala je Nenadu Macanoviću Bebici… »
Ja ću da radim šta ja hoću Bebica ne odustaje od stava da ga Miljana voli, zadrugari opleli žestoko po Nenadu
Alo 14.04.2022
Nikome nije jasno Bebicino ponašanje. U toku je dnevna emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić, a naredno pitanje bilo je za Nenada Macanovića Bebicu. - Čoveče provodi malo vremena sa drugima, ne ponižavaj se više, gori si od Ša - pročitala je… »
Vesti dana »
Više od milion Ukrajinaca bez struje posle velikog ruskog vazdušnog napada
NIN pre 31 minutajoš 18 povezanih
Dačić: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
N1 Info pre 37 minutajoš 15 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 55 minutajoš 12 povezanih