Повезане вести
Хаос у задрузи Милица и Менсур заратили због његовог осмеха, он излетео напоље, Веселиновићева правдала њихов однос
Ало 14.04.2022
Хаос у ријалитију. У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељка Ивана Шопић наредно питање прочитала је Мини Врбашки. Да ли си као и ми видела тај дечачки осмех када је као бежао и гардеробера од тебе - гласило је… »
Ја ћу од САД да будем сама Миљана ставила тачку на однос са Золом и Бебицом, а ево у шта је Чолић убеђен и чега се боји
Ало 14.04.2022
Преокрет. У току је емисија "Питања гледалаца", а водитељка Ивана Шопић наредно питање прочитала је Миљани Кулић. - Како мислиш да се Зола помири са тобом, а ти си имала сарадњу са Бебицом дан пре тога - гласило је питање… »
Буди пријатељ са маријом и синишом, али не уцењуј миљану Бебица на стубу срама због лажи, Лепи Мића му сасуо болну истину у…
Ало 14.04.2022
Жесток старт. Емисија "Питања гледалаца" је управо почела, а водитељка Ивана Шопић ушетала је у Белу кућу и том приликом је окупила све задругаре за црним столом како би емисија почела. Прво питање прочитала је Ненаду… »
Ја ћу да радим шта ја хоћу Бебица не одустаје од става да га Миљана воли, задругари оплели жестоко по Ненаду
Ало 14.04.2022
Никоме није јасно Бебицино понашање. У току је дневна емисија Питања гледалаца са Иваном Шопић, а наредно питање било је за Ненада Мацановића Бебицу. - Човече проводи мало времена са другима, не понижавај се више, гори си од… »
Вести дана »
Још без потврде из Вашингтона о лиценци за НИС, рафинерија у Панчеву пред гашењем
НИН пре 30 минутајош 40 повезаних
Европске демократе: СНС се одржава на власти кроз насиље и манипулацију бирачима
Радио 021 пре 2 сатајош 28 повезаних
Новинар: Када су чиниоци власти пред законом - правда је спора и не знамо да ли достижна
Н1 Инфо пре 1 сатјош 35 повезаних
Локални избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Победа СНС у сва три места, забележени и инциденти
BBC News пре 20 минутајош 62 повезане