Povezane vesti
Bolje da budem sa nekim ko me pazi i mazi Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se…
Alo 15.04.2022
Stavila karte na sto. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Njegov naredni gost bila je Miljana Kulić. Printscreen - Kako si? - pitao je Stefan. - Nisam dobro, ovih dana mi se svašta nakupilo. Trojka se raspala… »
Potupuno sam se razočarao Ša priznao koliko ga je poremetila svađa sa Martinom, pa otkrio šta sada misli o njoj
Alo 15.04.2022
Nije ovo očekivao. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gosti bio je Nenad Aleksić Ša. Printscreen - Šta se izdešavalo? Zašto te stvari toliko izvedu iz takta? Videli smo juče situaciju sa Martinom, to te… »
Car osuo nikad brutalnije Priznao da jedva čeka dan kad više neće gledati Dalilu, nećete verovati šta je sve rekao
Alo 15.04.2022
Car osuo nikad brutalnije. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredno gosti bio je Filip Car. On je na samom početku progovorio o raskidu sa Dalilom Dragojević. Printscreen - Meni je bitno da što se tiče nje… »
Na kraju vidiš ko ti je prijatelj, ko ljubav Dalila žestoko o prekidu druženja sa Anđelom, shvatila ko je jedini uvek bio…
Alo 15.04.2022
Drama. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Dalila Dragojević progovorila je o svojim prijateljstvima u Beloj kući. Printscreen - Matora me je uvek savetovala da slušam sebe. Kad se sve izdešavalo nije neko ko mi je… »
Blam me je Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire
Alo 15.04.2022
Svestan je da u Zadruzi nema mir sa Miljanom. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gost bio je Lazar Čolić Zola. Printscreen - Dobro sam, malo sam razočaran u samog sebe. Krivo mi je što sam pomislio u… »
Dalila progovorila o raspadu veze sa carem Rekla da svako krene svojim putem, pa priznala da je ovog puta zauvek kraj
Alo 15.04.2022
Sledeća u emisiji bila je Dalila Dragojević. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gost bila je Dalila Dragojević. U ovoj nedelji ostala si bez dečka i bez nekih prijatleja. Kako si? - pitao je Stefan… »
Ona me baca na dno, nikoga ne voli Car otkrio koliko Dalili smeta Dejanova veza sa Aleks, pa priznao šta mu je pričala o…
Alo 15.04.2022
U toku emisije Car je nastavio da priča o Dalili. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Filip Car nastavio je da priča o Dalili Dragojević, a onda je otkrio šta mu je ona govorila o Dejanu Dragojeviću. - Ona ne voli… »
Vesti dana »
Broj stradalih u požarima u oblasti Los Anđelesa povećao se na 10
Telegraf pre 33 minutajoš 4 povezane
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
"Srpski glas će se više čuti u Vašingtonu": Amerika i Srbija započinju strateški dijalog, evo šta to znači za nas
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
BLISKOISTOČNI SUKOB: Abdi Trampu: Snage SAD da ostanu u Siriji; Imenovan novi predsednik Libana
RTV pre 1 satjoš 3 povezane