Povezane vesti

Bolje da budem sa nekim ko me pazi i mazi Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se…

Bolje da budem sa nekim ko me pazi i mazi Miljana progovorila o iznenadnom povratku Bebici, pa priznala šta je presudilo da se…

Alo 15.04.2022
Stavila karte na sto. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Njegov naredni gost bila je Miljana Kulić. Printscreen - Kako si? - pitao je Stefan. - Nisam dobro, ovih dana mi se svašta nakupilo. Trojka se raspala… »
Potupuno sam se razočarao Ša priznao koliko ga je poremetila svađa sa Martinom, pa otkrio šta sada misli o njoj

Potupuno sam se razočarao Ša priznao koliko ga je poremetila svađa sa Martinom, pa otkrio šta sada misli o njoj

Alo 15.04.2022
Nije ovo očekivao. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gosti bio je Nenad Aleksić Ša. Printscreen - Šta se izdešavalo? Zašto te stvari toliko izvedu iz takta? Videli smo juče situaciju sa Martinom, to te… »
Car osuo nikad brutalnije Priznao da jedva čeka dan kad više neće gledati Dalilu, nećete verovati šta je sve rekao

Car osuo nikad brutalnije Priznao da jedva čeka dan kad više neće gledati Dalilu, nećete verovati šta je sve rekao

Alo 15.04.2022
Car osuo nikad brutalnije. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredno gosti bio je Filip Car. On je na samom početku progovorio o raskidu sa Dalilom Dragojević. Printscreen - Meni je bitno da što se tiče nje… »
Na kraju vidiš ko ti je prijatelj, ko ljubav Dalila žestoko o prekidu druženja sa Anđelom, shvatila ko je jedini uvek bio…

Na kraju vidiš ko ti je prijatelj, ko ljubav Dalila žestoko o prekidu druženja sa Anđelom, shvatila ko je jedini uvek bio…

Alo 15.04.2022
Drama. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Dalila Dragojević progovorila je o svojim prijateljstvima u Beloj kući. Printscreen - Matora me je uvek savetovala da slušam sebe. Kad se sve izdešavalo nije neko ko mi je… »
Blam me je Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire

Blam me je Zola razočaran u sebe, ne može da veruje da se Miljana vratila Bebici, a bili su tako blizu da se pomire

Alo 15.04.2022
Svestan je da u Zadruzi nema mir sa Miljanom. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gost bio je Lazar Čolić Zola. Printscreen - Dobro sam, malo sam razočaran u samog sebe. Krivo mi je što sam pomislio u… »
Dalila progovorila o raspadu veze sa carem Rekla da svako krene svojim putem, pa priznala da je ovog puta zauvek kraj

Dalila progovorila o raspadu veze sa carem Rekla da svako krene svojim putem, pa priznala da je ovog puta zauvek kraj

Alo 15.04.2022
Sledeća u emisiji bila je Dalila Dragojević. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gost bila je Dalila Dragojević. U ovoj nedelji ostala si bez dečka i bez nekih prijatleja. Kako si? - pitao je Stefan… »
Ona me baca na dno, nikoga ne voli Car otkrio koliko Dalili smeta Dejanova veza sa Aleks, pa priznao šta mu je pričala o…

Ona me baca na dno, nikoga ne voli Car otkrio koliko Dalili smeta Dejanova veza sa Aleks, pa priznao šta mu je pričala o…

Alo 15.04.2022
U toku emisije Car je nastavio da priča o Dalili. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Filip Car nastavio je da priča o Dalili Dragojević, a onda je otkrio šta mu je ona govorila o Dejanu Dragojeviću. - Ona ne voli… »

Vesti dana »