Povezane vesti

Potez đuričića šokirao Usred Mensurovog nervnog rastrojstva, evo šta je Miki uradio, to niko nije očekivao od njega…

Potez đuričića šokirao Usred Mensurovog nervnog rastrojstva, evo šta je Miki uradio, to niko nije očekivao od njega…

Alo 16.04.2022
Miki Đuričić iznenadio je sve kada je usred svađe napravio potez kom se niko nije nadao. Poršle noći Mensur Ajdarpašić imao je burnu noć, jer je imao žestoku svađu sa njegovom devojkom Milicom Veselinović. Podsetimo, Milica i Mensur su se… »
Ovaj prizor nikoga ne ostavlja ravnodušnim Dalila se potpuno osamila kako bi sabrala misli nakon haosa sa Carem

Ovaj prizor nikoga ne ostavlja ravnodušnim Dalila se potpuno osamila kako bi sabrala misli nakon haosa sa Carem

Alo 16.04.2022
Teško joj je! Nakon jučerašnjeg haosa, Dalila Dragojević se osamila u pušionici, kako bi sabrala svoje misli. Čini se da se ne oseća najbolje, te je tako mir potražila u tišini. U jutarnjim časovima vlada mir u Beloj kući, što je posebno… »
Prvi put ga vidimo ovakvog Mensur nakon žestoke svađe sa Milicom grcao u suzama, kao nikad do sad, zadrugari ga tešili

Prvi put ga vidimo ovakvog Mensur nakon žestoke svađe sa Milicom grcao u suzama, kao nikad do sad, zadrugari ga tešili

Alo 16.04.2022
Nikada mu nije bilo ovako. Dok je sinoć trajala Igra istine, Mensur Ajdarpašić je nakon svađe sa Milicom Veselinović izleteo iz Bele kuće, pa su ga zadrugari smirivali u pabu "Prijatelji". - Ja ne mogu da verujem, da me go**o malo pita za… »
Sve polupao po Beloj kući Mensur izleteo iz pušionice zbog svađe sa MIlicom, pa krenuo da šutira i lomi sve po dnevnoj sobi

Sve polupao po Beloj kući Mensur izleteo iz pušionice zbog svađe sa MIlicom, pa krenuo da šutira i lomi sve po dnevnoj sobi

Alo 16.04.2022
Besan kao ris! Dok je trajala Igra istine, Mensur Ajdarpašić je nakon skandaloznih svađa sa Milicom Veselinović istrčao iz pušionice besan, pa je počeo da urla, plače i razbija sve po Beloj kući. PrintScreen YouTube/Zadruga Official Zadrugari su… »
Skandal Mensuru pao mrak na oči, pa brutalno nasrnuo na nju, a ona ga dovela do ludila svojim potezom

Skandal Mensuru pao mrak na oči, pa brutalno nasrnuo na nju, a ona ga dovela do ludila svojim potezom

Alo 16.04.2022
Probudila se zver u njemu! Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nastavili su sukob, koji je eskalirao do incidenta i žestokog obračuna. - Reci lepo da me ne voliš a ne da lažeš - rekao je Ajdarpašić. - Ne unosi mi se u facu, folirantu jedan! -… »

Vesti dana »