Povezane vesti
Ori se bela kuća od njihove svađe Viki i Marko ne prestaju sa svađom, pljuštale žestoke uvrede
Alo 16.04.2022
Strasti se ne smiruju. Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić su ušli u neviđenu raspravu. Naime, u svađi izgovaraju stavri koje ne misle. - Ti se meni vraćaš zbog se*sa? - upitala je Viki. - Ne, nego imaš pseći pogled pa ti se vratimn. Meni je… »
Ti si jedno zlo Mensur besan na Miličinu ljubomoru, ona tera po svom, tenzija dostigla vrhunac
Alo 16.04.2022
Rasprave se samo nižu. Situacija se omakla kontroli. Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ne prestaju sa raspravama i zamerkama. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Sada neka bude da te ne volim - rekla je Milica. - Ti meni da kažeš da ja… »
Biće pakleno Viki i Marko se opet sukobili zbog nje, Mitrovićeva ne može da sakrije ljubomoru
Alo 16.04.2022
Novi haos! Viktorija Mitrović zamera Marku Osmakčiću to što je pogledao Marijanu Zonjić. Dalila Dragojević se trudi da smiri tenziju, međutim, Viki ne popušta: - Nemoj da me igrnorišeš nego mi odmah reci šta imaš. Ako imaš nešto da mi… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine grada Novog Sada o smeni gradonačelnika, opozicija i građani u akciji 15 minuta buke
RTS pre 12 minutajoš 19 povezanih
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 2 satajoš 19 povezanih
Zapaljen automobil crnogorskog influensera, nadzorne kamere snimile počinioca
IndeksOnline pre 36 minutajoš 19 povezanih