Повезане вести
Љубав Гагија Јовановића и Бранке Пујић почела на снимању хорор филма
Нова 18.04.2022
Глумачки пар има један од најдужих и најскладнијих бракова на јавној сцени. Свој приватни живот држе далеко од очију јавности, па се и глумац и глумица оглашавају најчешће само када су у питању пословни пројекти. Међутим… »
Када смо се упознали, имала сам дечка: Љубавна прича Драгана Јовановића и Бранке Пујић почела је на снимању хорор филма
Вечерње новости 18.04.2022
ВЕЋ три деценије мало који брак на јавној сцени може да се упореди с оним какав имају шармантни Драган Јовановић и једна од најлепших српских глумица Бранка Пујић. Фото: Архива Међутим, нико не би ни претпоставио да је оваква… »
Вести дана »
Министар финансија Синиша Мали на конференцији Белаталкс: БДП у Србији порастао на 15.800 евра по глави становника, то је најбржи раст у Европи
Курир пре 4 минутајош 28 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Нова економија пре 48 минутајош 20 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних
Временска прогноза за за среду, 10. децембар: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Нови магазин пре 43 минутајош 20 повезаних