Povezane vesti

Šok Ana Spasojević otkrila šta joj je Huso rekao pred početak emisije i šta je poručio Dalili, neće joj biti dobro kada bude…

Šok Ana Spasojević otkrila šta joj je Huso rekao pred početak emisije i šta je poručio Dalili, neće joj biti dobro kada bude…

Alo 18.04.2022
Otkrila sve detalje. U toku emisije Zadruga Specijal, domaćin Dušica Jakovljević, ugostila je bivšu zadrugarku pete sezone Anu Spasojević i majku aktuelne učesnice Milice Veselinović, Anu Veselinović. Rekla si mi da si se pre pšočetka čula sa Dalilinim… »
Mlada je, život je pred njom Bivša zadrugarka udarila na moral Milice Veselinović, a njena majka je branila svim silama, pa se…

Mlada je, život je pred njom Bivša zadrugarka udarila na moral Milice Veselinović, a njena majka je branila svim silama, pa se…

Alo 18.04.2022
Iskreno komentarisala ponašanje svoje ćerke. U toku specijalne emisije Zadruge, voditeljka Dušica Jakovljević je u svoj studio ugostila bivšu zadrugarku Anu Spasojević i majku kontraverzne učesnice rijalitija Milice Veselinović, Anu Veselinović. Šta… »
Za moj pojam je loša, nije dobar čovek Car otvorio dušu o raskidu sa Dalilom, nije je štedeo, a onda se dotakao i Dejana

Za moj pojam je loša, nije dobar čovek Car otvorio dušu o raskidu sa Dalilom, nije je štedeo, a onda se dotakao i Dejana

Alo 18.04.2022
Opleo po bivšoj! U toku specijalne emisije Zadruge, voditeljka Dušica Jakovljević je u svoj studio ugostila bivšu zadrugarku Anu Spasojević i majku kontraverzne učesnice rijalitija Milice Veselinović, Ana Veselinović. Voditelj Darko Tanasijević je u šiša… »

Vesti dana »