Повезане вести

Расуло У Белој кући Осмакчић увредио Анђелу, задругари се обрушили на њега, а онда је Матеја заштитио

Расуло У Белој кући Осмакчић увредио Анђелу, задругари се обрушили на њега, а онда је Матеја заштитио

Ало 18.04.2022
Општи хаос т+за црним столом. У току је анкета у Белој кући у којој задругари наводе особу која је најсаможивија у Задрузи. - Филип и Далила, они то показују највише. Груја је ту такође, Осмакчић исто, и Вики и њихвов однос -… »
Покушао да се опере пред свима Цар се правдао задругарима, док је Далила направила чудан избор саможивих задругара

Покушао да се опере пред свима Цар се правдао задругарима, док је Далила направила чудан избор саможивих задругара

Ало 18.04.2022
Цар мисли да ипак није саможив колико. У току је анкета у Белој кући, задругари бирају најсаможивију особу. Овонедељни вођа Анђело Ранковић дао је реч Филипу Цару. - Не бих се сложио са стварима које сте навели, као ни са овим о… »
Астролог марко поново објаснио све Осмакчић својим излагањем насмејао задругаре до суза, па опет поменуо њу

Астролог марко поново објаснио све Осмакчић својим излагањем насмејао задругаре до суза, па опет поменуо њу

Ало 18.04.2022
Марко се разуме у хороскопске знаке. У току је анкета у Белој кући у којој задругари наводе особу која је најсаможивија у Задрузи. Наредни који је добио реч био је Ненад Алексић Ша. - Морам да наведем Миму и Грују, јер ја знам… »
Он те истроши као крпу Лепи Мића сасуо истину Ани Јовановић у лице, задругарка на све начине покушала да се оправда

Он те истроши као крпу Лепи Мића сасуо истину Ани Јовановић у лице, задругарка на све начине покушала да се оправда

Ало 18.04.2022
Јовановићева безуспешно се правдала. У току је анкета у Белој кући, задругари бирају најсаможивију особу. Овонедељни вођа Анђело Ранковић дао је реч Лепом Мићи. - Саможивост је карактерна црта која људе означава као јако лоше… »
Очитала му лекицију за сва времена Алекс рекла све у лице Груји, па навела Далилу за најсаможивију особу

Очитала му лекицију за сва времена Алекс рекла све у лице Груји, па навела Далилу за најсаможивију особу

Ало 18.04.2022
Алекс без длаке на језику. У току је анкета у Белој кући у којој задругари наводе особу која је најсаможивија у Задрузи. Анђело Ранковић као овонедељни вођа је дао реч Алекс Николић: Принтсцреен - Прво да честитам Дејановој баки… »
Не желим да будем као ви, било би ме срамота Милица брутално пољувала задругаре, па Цара и Далилу навела за најсаможивије…

Не желим да будем као ви, било би ме срамота Милица брутално пољувала задругаре, па Цара и Далилу навела за најсаможивије…

Ало 18.04.2022
Шокантно! У току је састанак на тему "Најсаможивија особа у Задрузи". Овонедељни вођа, Анђело Ранковић је реч дао Мини Врбашки: - Миљана је најсаможивија према свима. Дозвољава себи да се иживљава на свима нама и онда устане… »

Вести дана »