Повезане вести
Расуло У Белој кући Осмакчић увредио Анђелу, задругари се обрушили на њега, а онда је Матеја заштитио
Ало 18.04.2022
Општи хаос т+за црним столом. У току је анкета у Белој кући у којој задругари наводе особу која је најсаможивија у Задрузи. - Филип и Далила, они то показују највише. Груја је ту такође, Осмакчић исто, и Вики и њихвов однос -… »
Покушао да се опере пред свима Цар се правдао задругарима, док је Далила направила чудан избор саможивих задругара
Ало 18.04.2022
Цар мисли да ипак није саможив колико. У току је анкета у Белој кући, задругари бирају најсаможивију особу. Овонедељни вођа Анђело Ранковић дао је реч Филипу Цару. - Не бих се сложио са стварима које сте навели, као ни са овим о… »
Астролог марко поново објаснио све Осмакчић својим излагањем насмејао задругаре до суза, па опет поменуо њу
Ало 18.04.2022
Марко се разуме у хороскопске знаке. У току је анкета у Белој кући у којој задругари наводе особу која је најсаможивија у Задрузи. Наредни који је добио реч био је Ненад Алексић Ша. - Морам да наведем Миму и Грују, јер ја знам… »
Он те истроши као крпу Лепи Мића сасуо истину Ани Јовановић у лице, задругарка на све начине покушала да се оправда
Ало 18.04.2022
Јовановићева безуспешно се правдала. У току је анкета у Белој кући, задругари бирају најсаможивију особу. Овонедељни вођа Анђело Ранковић дао је реч Лепом Мићи. - Саможивост је карактерна црта која људе означава као јако лоше… »
Очитала му лекицију за сва времена Алекс рекла све у лице Груји, па навела Далилу за најсаможивију особу
Ало 18.04.2022
Алекс без длаке на језику. У току је анкета у Белој кући у којој задругари наводе особу која је најсаможивија у Задрузи. Анђело Ранковић као овонедељни вођа је дао реч Алекс Николић: Принтсцреен - Прво да честитам Дејановој баки… »
Не желим да будем као ви, било би ме срамота Милица брутално пољувала задругаре, па Цара и Далилу навела за најсаможивије…
Ало 18.04.2022
Шокантно! У току је састанак на тему "Најсаможивија особа у Задрузи". Овонедељни вођа, Анђело Ранковић је реч дао Мини Врбашки: - Миљана је најсаможивија према свима. Дозвољава себи да се иживљава на свима нама и онда устане… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана