Povezane vesti
Rasulo U Beloj kući Osmakčić uvredio Anđelu, zadrugari se obrušili na njega, a onda je Mateja zaštitio
Alo 18.04.2022
Opšti haos t+za crnim stolom. U toku je anketa u Beloj kući u kojoj zadrugari navode osobu koja je najsamoživija u Zadruzi. - Filip i Dalila, oni to pokazuju najviše. Gruja je tu takođe, Osmakčić isto, i Viki i njihvov odnos - rekla je Anđela… »
Pokušao da se opere pred svima Car se pravdao zadrugarima, dok je Dalila napravila čudan izbor samoživih zadrugara
Alo 18.04.2022
Car misli da ipak nije samoživ koliko. U toku je anketa u Beloj kući, zadrugari biraju najsamoživiju osobu. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je reč Filipu Caru. - Ne bih se složio sa stvarima koje ste naveli, kao ni sa ovim o čemu sad… »
Očitala mu lekiciju za sva vremena Aleks rekla sve u lice Gruji, pa navela Dalilu za najsamoživiju osobu
Alo 18.04.2022
Aleks bez dlake na jeziku. U toku je anketa u Beloj kući u kojoj zadrugari navode osobu koja je najsamoživija u Zadruzi. Anđelo Ranković kao ovonedeljni vođa je dao reč Aleks Nikolić: Printscreen - Prvo da čestitam Dejanovoj baki Rosalindi… »
On te istroši kao krpu Lepi Mića sasuo istinu Ani Jovanović u lice, zadrugarka na sve načine pokušala da se opravda
Alo 18.04.2022
Jovanovićeva bezuspešno se pravdala. U toku je anketa u Beloj kući, zadrugari biraju najsamoživiju osobu. Ovonedeljni vođa Anđelo Ranković dao je reč Lepom Mići. - Samoživost je karakterna crta koja ljude označava kao jako loše, nehumane i… »
Astrolog marko ponovo objasnio sve Osmakčić svojim izlaganjem nasmejao zadrugare do suza, pa opet pomenuo nju
Alo 18.04.2022
Marko se razume u horoskopske znake. U toku je anketa u Beloj kući u kojoj zadrugari navode osobu koja je najsamoživija u Zadruzi. Naredni koji je dobio reč bio je Nenad Aleksić Ša. - Moram da navedem Mimu i Gruju, jer ja znam kako je to, ja sam taj… »
Ne želim da budem kao vi, bilo bi me sramota Milica brutalno poljuvala zadrugare, pa Cara i Dalilu navela za najsamoživije…
Alo 18.04.2022
Šokantno! U toku je sastanak na temu "Najsamoživija osoba u Zadruzi". Ovonedeljni vođa, Anđelo Ranković je reč dao Mini Vrbaški: - Miljana je najsamoživija prema svima. Dozvoljava sebi da se iživljava na svima nama i onda ustane ovde i krene da… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Policija pokušala da napravi prolaz za zaposlene, demonstranti je ugurali nazad u dvorište (FOTO, VIDEO)
Danas pre 41 minutajoš 25 povezanih
"Počivaj u miru Šiki, neka te anđeli čuvaju": Potresne objave prijatelja tinejdžera (17) koji je nasmrt pretučen u Leskovcu: "Tek si počeo da živiš, toliko si se mučio..."
Blic pre 58 minutajoš 17 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki: Povređene četiri osobe, buknuo požar
Blic pre 16 minutajoš 11 povezanih
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih