Povezane vesti
Intrigiraju ga Car dao svoj komentar o ljubavno trouglu, pa otkrio šta očekuje od njih, a onda popljuvao Dejana zbog ovoga
Alo 19.04.2022
Totalni hit! Filip Car je u Rajskom vrtu u toku razgovora sa Drvetom Mudrosti komentarisao odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole, i Nenada Macanovića Bebice. - Što se tiče Bebice, ja bih njega stalno zaje*avao. Zola se trudi da pobegne od toga, a… »
Ne može da je obuzda Miljana besnela zbog sukoba sa Carem, pa lomila sve po pušionici, a onda nasrnula i na Bebicu
Alo 19.04.2022
I na njega nasrnula! U toku Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem, Miljana Kulić i Filip Car su nastavili sukob u pušionici, dok on nije izašao a ona grcala u suzama. - Nemoj to da radiš, nemaš potrebe to da radiš. Car ništa nije kriv, lepo sam… »
Osula rafalnu paljbu Dalila brutalno isprozivala Anu Jovanović, pa isprovocirala Cara, a onda se dotakla Anđela i…
Alo 19.04.2022
Sasula im sve u lice! U toku Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem, dao je reč Dalili Dragojević kako bi prokomentarisala temu Anu Jovanović i njene ljubavne odnose. - Ne zanima me apsolutno dežurna radnica, sad je radnica na terenu - smejala se… »
Vesti dana »
Teorije zavere o nesreći u Vašingtonu! Neko bitan je bio u tom avionu: "Ovo nije slučajno, pogledajte snimak, nešto smrdi"! (video, foto)
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 5 satijoš 1 povezana