Повезане вести

Палибрк: Вучић ће поднети противтужбу против Мирослава Алексића

Палибрк: Вучић ће поднети противтужбу против Мирослава Алексића

Нова 19.04.2022
Пред Трећим основним судом у Београду данас је почело суђење по тужби коју је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић поднео против председника Србије Александра Вучића због повреде части и угледа. Вучићев бранилац до… »
Алексић: Вучић не сме да дође на суђење, храбар само кад лаже пред камерама

Алексић: Вучић не сме да дође на суђење, храбар само кад лаже пред камерама

Нова 19.04.2022
Пред Трећим основним судом у Београду је после неколико одлагања почело суђење по тужби коју је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић поднео против председника Србије Александра Вучића због повреде части и угледа. За… »
Алексић: Вучић не сме да дође на суђење, храбар је само кад сам лаже пред камерама

Алексић: Вучић не сме да дође на суђење, храбар је само кад сам лаже пред камерама

Бета 19.04.2022
Пред Трећим основним судом у Београду данас је, после неколико одлагања, почело судјење по тужби коју је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић поднео против председника Србије Александра Вучића због повреде части и… »
Алексић дао исказ у суду, Вучић није уредно позван на суђење

Алексић дао исказ у суду, Вучић није уредно позван на суђење

Дневник 19.04.2022
БЕОГРАД: Пред Трећим основним судом у Београду је почело суђење по тужби коју је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић поднео против председника Србије Александра Вучића због повреде части и угледа. Бранилац председника… »
Почело суђење по тужби Мирослава Алексића против Вучића

Почело суђење по тужби Мирослава Алексића против Вучића

Н1 Инфо 19.04.2022
Пред Трећим основним судом у Београду је после неколико одлагања почело суђење по тужби коју је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић поднео против председника Србије Александра Вучића због повреде части и угледа. За… »
Алексић: Вучић не сме да додје на судјење, храбар је само кад сам лаже пред камерама

Алексић: Вучић не сме да додје на судјење, храбар је само кад сам лаже пред камерама

Радио сто плус 19.04.2022
За данас је било предвидјено да исказе дају Вучић и Алексић, али се Вучић није појавио, па је исказ дао само Алексић, док је саслушање Вучића одложено за следеће рочиште, саопштила је Народна странка. Алексић је после судјења… »
Мирослав Алексић: Вучић не сме да дође на суђење, храбар је само кад сам лаже пред камерама

Мирослав Алексић: Вучић не сме да дође на суђење, храбар је само кад сам лаже пред камерама

Глас Шумадије 19.04.2022
Пред Трећим основним судом у Београду данас је после неколико одлагања почело суђење по тужби коју је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић поднео против председника Србије Александра Вучића због повреде части и… »

Вести дана »