Povezane vesti

INTERVJU Dragan Đilas: Bio sam spreman da platim cenu i da me svi napadnu

INTERVJU Dragan Đilas: Bio sam spreman da platim cenu i da me svi napadnu

Nova 20.04.2022
“Gospodin Jeremić i deo rukovodstva Narodne stranke su jasno pokazali šta misle o meni i SSP-u u ove dve nedelje od završetka izbora. Mislim da bi bilo pošteno da su sve to što ih je tištilo rekli u trenutku kada smo pravili koaliciju i da nisu na… »
Na pomolu nove koalicije: Ko će s kim na ponovljene izbore u Beogradu

Na pomolu nove koalicije: Ko će s kim na ponovljene izbore u Beogradu

Nova 20.04.2022
Posle izbora 3. aprila na površinu su isplivale sve razlike i sukobi među opozicionim strankama, toliko veliki da je očigledno da neke koalicije više ne postoje. Već sad je jasno da SSP Dragana Đilasa i NS Vuka Jeremića ne mogu zajedno u novu… »
Jovanović (Narodna stranka): Političari ne bi trebalo da se skrivaju iza nestranačkih ličnosti

Jovanović (Narodna stranka): Političari ne bi trebalo da se skrivaju iza nestranačkih ličnosti

Danas 20.04.2022
“Narodna stranka je na izbore mogla da izađe i sama, ali smo od početka bili posvećeni jedinstvu opozicije, zarad čega smo pristali i na nametanje odluka, kao što je to urađeno sa kandidaturom Zdravka Ponoša. Verujem da opozicija mora detaljno da… »
Ðilas: Poštenije bi bilo da Narodna stranka na izbore nije išla sa nama

Ðilas: Poštenije bi bilo da Narodna stranka na izbore nije išla sa nama

Telegraf 20.04.2022
Đilas je tako odgovorio na pitanje o koaliciji sa Narodnom strankom ukoliko doiđe do ponavljanja izbora u Beogradu. Lider Stranke slobode i pravde (S SP) Dragan Ðilas izjavio je da su deo rukovodstva Narodna stranke (NS) i njen lider Vuk Jeremić jasno… »
Djilas: Na beogradske izbore sa privremenim ogranom sastavljenim od vlasti i opozicije

Djilas: Na beogradske izbore sa privremenim ogranom sastavljenim od vlasti i opozicije

Radio sto plus 20.04.2022
„Na izbore će se ići uz formiran privremeni organ, koji će upravljati Beogradom, sastavljen od vlasti i opozicije, ali to nije dovoljno. Moraju se proveriti birački spiskovi, paritetno formirati organi koji sprovode izbore, poboljšati medijska… »
Đilas: Na beogradske izbore sa privremenim organom sastavljenim od vlasti i opozicije

Đilas: Na beogradske izbore sa privremenim organom sastavljenim od vlasti i opozicije

Radio 021 20.04.2022
Predsednik SSP Dragan Đilas izjavio je da je "važno što smo došli do novih izbora u Beogradu, a da li će se oni održati za šest ili devet meseci", manje je bitno. Đilas kaže da je to manje bitno "od toga da li ćemo imati mogućnost da imamo… »
Đilas: Poštenije bi bilo da Jeremić i NS na izbore nisu išli sa nama

Đilas: Poštenije bi bilo da Jeremić i NS na izbore nisu išli sa nama

Danas 19.04.2022
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i deo stranačkog rukovodstva su jasno pokazali šta misle o meni i SSP u ove dve nedelje od završetka izbora i mislim da je bilo pošteno da su sve to što ih je tištilo kazali kada smo pravili koaliciju i da… »

Vesti dana »