Повезане вести

ИНТЕРВЈУ Драган Ђилас: Био сам спреман да платим цену и да ме сви нападну

ИНТЕРВЈУ Драган Ђилас: Био сам спреман да платим цену и да ме сви нападну

Нова 20.04.2022
“Господин Јеремић и део руководства Народне странке су јасно показали шта мисле о мени и ССП-у у ове две недеље од завршетка избора. Мислим да би било поштено да су све то што их је тиштило рекли у тренутку када смо правили… »
На помолу нове коалиције: Ко ће с ким на поновљене изборе у Београду

На помолу нове коалиције: Ко ће с ким на поновљене изборе у Београду

Нова 20.04.2022
После избора 3. априла на површину су испливале све разлике и сукоби међу опозиционим странкама, толико велики да је очигледно да неке коалиције више не постоје. Већ сад је јасно да ССП Драгана Ђиласа и НС Вука Јеремића не могу… »
Јовановић (Народна странка): Политичари не би требало да се скривају иза нестраначких личности

Јовановић (Народна странка): Политичари не би требало да се скривају иза нестраначких личности

Данас 20.04.2022
“Народна странка је на изборе могла да изађе и сама, али смо од почетка били посвећени јединству опозиције, зарад чега смо пристали и на наметање одлука, као што је то урађено са кандидатуром Здравка Поноша. Верујем да опозиција… »
Ðилас: Поштеније би било да Народна странка на изборе није ишла са нама

Ðилас: Поштеније би било да Народна странка на изборе није ишла са нама

Телеграф 20.04.2022
Ђилас је тако одговорио на питање о коалицији са Народном странком уколико доиђе до понављања избора у Београду. Лидер Странке слободе и правде (С СП) Драган Ðилас изјавио је да су део руководства Народна странке (НС) и њен… »
Дјилас: На београдске изборе са привременим ограном састављеним од власти и опозиције

Дјилас: На београдске изборе са привременим ограном састављеним од власти и опозиције

Радио сто плус 20.04.2022
„На изборе ће се ићи уз формиран привремени орган, који ће управљати Београдом, састављен од власти и опозиције, али то није довољно. Морају се проверити бирачки спискови, паритетно формирати органи који спроводе изборе… »
Ђилас: На београдске изборе са привременим органом састављеним од власти и опозиције

Ђилас: На београдске изборе са привременим органом састављеним од власти и опозиције

Радио 021 20.04.2022
Председник ССП Драган Ђилас изјавио је да је "важно што смо дошли до нових избора у Београду, а да ли ће се они одржати за шест или девет месеци", мање је битно. Ђилас каже да је то мање битно "од тога да ли ћемо имати… »
Ђилас: Поштеније би било да Јеремић и НС на изборе нису ишли са нама

Ђилас: Поштеније би било да Јеремић и НС на изборе нису ишли са нама

Данас 19.04.2022
Председник Народне странке Вук Јеремић и део страначког руководства су јасно показали шта мисле о мени и ССП у ове две недеље од завршетка избора и мислим да је било поштено да су све то што их је тиштило казали када смо правили… »

Вести дана »