Povezane vesti
INTERVJU Dragan Đilas: Bio sam spreman da platim cenu i da me svi napadnu
Nova 20.04.2022
“Gospodin Jeremić i deo rukovodstva Narodne stranke su jasno pokazali šta misle o meni i SSP-u u ove dve nedelje od završetka izbora. Mislim da bi bilo pošteno da su sve to što ih je tištilo rekli u trenutku kada smo pravili koaliciju i da nisu na izbore… »
Na pomolu nove koalicije: Ko će s kim na ponovljene izbore u Beogradu
Nova 20.04.2022
Posle izbora 3. aprila na površinu su isplivale sve razlike i sukobi među opozicionim strankama, toliko veliki da je očigledno da neke koalicije više ne postoje. Već sad je jasno da SSP Dragana Đilasa i NS Vuka Jeremića ne mogu zajedno u novu izbornu… »
Jovanović (Narodna stranka): Političari ne bi trebalo da se skrivaju iza nestranačkih ličnosti
Danas 20.04.2022
“Narodna stranka je na izbore mogla da izađe i sama, ali smo od početka bili posvećeni jedinstvu opozicije, zarad čega smo pristali i na nametanje odluka, kao što je to urađeno sa kandidaturom Zdravka Ponoša. Verujem da opozicija mora detaljno da… »
Ðilas: Poštenije bi bilo da Narodna stranka na izbore nije išla sa nama
Telegraf 20.04.2022
Đilas je tako odgovorio na pitanje o koaliciji sa Narodnom strankom ukoliko doiđe do ponavljanja izbora u Beogradu. Lider Stranke slobode i pravde (S SP) Dragan Ðilas izjavio je da su deo rukovodstva Narodna stranke (NS) i njen lider Vuk Jeremić jasno… »
Djilas: Na beogradske izbore sa privremenim ogranom sastavljenim od vlasti i opozicije
Radio sto plus 20.04.2022
„Na izbore će se ići uz formiran privremeni organ, koji će upravljati Beogradom, sastavljen od vlasti i opozicije, ali to nije dovoljno. Moraju se proveriti birački spiskovi, paritetno formirati organi koji sprovode izbore, poboljšati medijska slika“… »
Đilas: Na beogradske izbore sa privremenim organom sastavljenim od vlasti i opozicije
Radio 021 20.04.2022
Predsednik SSP Dragan Đilas izjavio je da je "važno što smo došli do novih izbora u Beogradu, a da li će se oni održati za šest ili devet meseci", manje je bitno. Đilas kaže da je to manje bitno "od toga da li ćemo imati mogućnost da imamo regularne… »
Đilas: Poštenije bi bilo da Jeremić i NS na izbore nisu išli sa nama
Danas 19.04.2022
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i deo stranačkog rukovodstva su jasno pokazali šta misle o meni i SSP u ove dve nedelje od završetka izbora i mislim da je bilo pošteno da su sve to što ih je tištilo kazali kada smo pravili koaliciju i da nisu na… »
Vesti dana »
Najveći šok u glasanju stručnog žirija: Aleksandra Kovač dala nulu drugom favoritu publike (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 60 povezanih
Otkazani letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 18 povezanih
U Srbiji danas pretežno sunčano tokom dana, temperature do 19 stepeni
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih