Повезане вести

Волим девојке са арогантним ставом Анђело проговорио о флерту са Далилом, па открио да ли може да буде нешто између њих у…

Волим девојке са арогантним ставом Анђело проговорио о флерту са Далилом, па открио да ли може да буде нешто између њих у…

Ало 21.04.2022
Коначно проговорио и о њој! У току емисије Питања гледалаца, Далила Драгојевић и Филип Цар нису престајали са препирањем око наводног њеног флертовања са Анђелом Ранковићем. Током свађа, дошло је до новог понижавања и… »
Показала зубе Дејан открио шта замера Алекс, она се жустро бранила, па му ударила контру

Показала зубе Дејан открио шта замера Алекс, она се жустро бранила, па му ударила контру

Ало 21.04.2022
Жестоко! У току емисије "Питања гледалаца", коју води водитељ Милан Милошевић. Миланово наредно питање, постављено је Александру Николић: Докле ћеш бити у односу у којем ниси задовољна? Ми не препознајемо стару Алекс - Није… »
Ако он лаже и Ја ћу Миљана сигурна у своју љубав према Бебици, Лепи Мића јој сервирао све чињенице

Ако он лаже и Ја ћу Миљана сигурна у своју љубав према Бебици, Лепи Мића јој сервирао све чињенице

Ало 21.04.2022
Без задршке! У току емисије "Питања гледалаца", коју води водитељ Милан Милошевић, наредно питање, постављено је Миљани Кулић: Миљана, зашто си се одлучила за дежурног потрчка а не за правог мушкарца? - у - Ја никога не… »
Мени ова жена не треба Зола згрожен Миљанином акцијом коју је имала испред њега, па попљувао њено понашање

Мени ова жена не треба Зола згрожен Миљанином акцијом коју је имала испред њега, па попљувао њено понашање

Ало 21.04.2022
Разочаран! У току емисије "Питања гледалаца", коју води водитељ Милан Милошевић. Наредно питање, постављено је Миљани Кулић и Лазару Чолићу Золи: Да ли си уживала док си уживала са бебицом поред Золе? - Милан је прочитао… »
Срамота ме је што сам био са њом Цар брутално попљувао Далилу, па навео разлоге зашто се стиди ње, а онда јој задао најтежи…

Срамота ме је што сам био са њом Цар брутално попљувао Далилу, па навео разлоге зашто се стиди ње, а онда јој задао најтежи…

Ало 21.04.2022
Урнисао је! Током емисије Питања гледалаца, а Милан Милошевић поставио је наредно питање Филипу Цару. Ко ти је дао информацију да се Далила набацује Анђелу Ранковићу? - прочитао је водитељ питање. - Ја сам то рекао код… »

Вести дана »