Повезане вести
Волим девојке са арогантним ставом Анђело проговорио о флерту са Далилом, па открио да ли може да буде нешто између њих у…
Ало 21.04.2022
Коначно проговорио и о њој! У току емисије Питања гледалаца, Далила Драгојевић и Филип Цар нису престајали са препирањем око наводног њеног флертовања са Анђелом Ранковићем. Током свађа, дошло је до новог понижавања и… »
Показала зубе Дејан открио шта замера Алекс, она се жустро бранила, па му ударила контру
Ало 21.04.2022
Жестоко! У току емисије "Питања гледалаца", коју води водитељ Милан Милошевић. Миланово наредно питање, постављено је Александру Николић: Докле ћеш бити у односу у којем ниси задовољна? Ми не препознајемо стару Алекс - Није… »
Ако он лаже и Ја ћу Миљана сигурна у своју љубав према Бебици, Лепи Мића јој сервирао све чињенице
Ало 21.04.2022
Без задршке! У току емисије "Питања гледалаца", коју води водитељ Милан Милошевић, наредно питање, постављено је Миљани Кулић: Миљана, зашто си се одлучила за дежурног потрчка а не за правог мушкарца? - у - Ја никога не… »
Мени ова жена не треба Зола згрожен Миљанином акцијом коју је имала испред њега, па попљувао њено понашање
Ало 21.04.2022
Разочаран! У току емисије "Питања гледалаца", коју води водитељ Милан Милошевић. Наредно питање, постављено је Миљани Кулић и Лазару Чолићу Золи: Да ли си уживала док си уживала са бебицом поред Золе? - Милан је прочитао… »
Срамота ме је што сам био са њом Цар брутално попљувао Далилу, па навео разлоге зашто се стиди ње, а онда јој задао најтежи…
Ало 21.04.2022
Урнисао је! Током емисије Питања гледалаца, а Милан Милошевић поставио је наредно питање Филипу Цару. Ко ти је дао информацију да се Далила набацује Анђелу Ранковићу? - прочитао је водитељ питање. - Ја сам то рекао код… »
Вести дана »
Србија без капи сирове нафте два месеца, али гурамо: Министарка енергетике
Данас пре 19 минутајош 25 повезаних
Деђански: Држава неће дозволити да НБС потпадне под секундарне санкције због НИС-а
РТВ пре 1 сатјош 21 повезана
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 3 сатајош 55 повезаних