Povezane vesti

Volim devojke sa arogantnim stavom Anđelo progovorio o flertu sa Dalilom, pa otkrio da li može da bude nešto između njih u…

Volim devojke sa arogantnim stavom Anđelo progovorio o flertu sa Dalilom, pa otkrio da li može da bude nešto između njih u…

Alo 21.04.2022
Konačno progovorio i o njoj! U toku emisije Pitanja gledalaca, Dalila Dragojević i Filip Car nisu prestajali sa prepiranjem oko navodnog njenog flertovanja sa Anđelom Rankovićem. Tokom svađa, došlo je do novog ponižavanja i prepucavanja za crnim… »
Pokazala zube Dejan otkrio šta zamera Aleks, ona se žustro branila, pa mu udarila kontru

Pokazala zube Dejan otkrio šta zamera Aleks, ona se žustro branila, pa mu udarila kontru

Alo 21.04.2022
Žestoko! U toku emisije "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Milanovo naredno pitanje, postavljeno je Aleksandru Nikolić: Dokle ćeš biti u odnosu u kojem nisi zadovoljna? Mi ne prepoznajemo staru Aleks - Nije to tako. Ne mogu da… »
Ako on laže i Ja ću Miljana sigurna u svoju ljubav prema Bebici, Lepi Mića joj servirao sve činjenice

Ako on laže i Ja ću Miljana sigurna u svoju ljubav prema Bebici, Lepi Mića joj servirao sve činjenice

Alo 21.04.2022
Bez zadrške! U toku emisije "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević, naredno pitanje, postavljeno je Miljani Kulić: Miljana, zašto si se odlučila za dežurnog potrčka a ne za pravog muškarca? - u - Ja nikoga ne vidim ovde kao… »
Meni ova žena ne treba Zola zgrožen Miljaninom akcijom koju je imala ispred njega, pa popljuvao njeno ponašanje

Meni ova žena ne treba Zola zgrožen Miljaninom akcijom koju je imala ispred njega, pa popljuvao njeno ponašanje

Alo 21.04.2022
Razočaran! U toku emisije "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Naredno pitanje, postavljeno je Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli: Da li si uživala dok si uživala sa bebicom pored Zole? - Milan je pročitao pitanje. - Lakše mi… »
Sramota me je što sam bio sa njom Car brutalno popljuvao Dalilu, pa naveo razloge zašto se stidi nje, a onda joj zadao…

Sramota me je što sam bio sa njom Car brutalno popljuvao Dalilu, pa naveo razloge zašto se stidi nje, a onda joj zadao…

Alo 21.04.2022
Urnisao je! Tokom emisije Pitanja gledalaca, a Milan Milošević postavio je naredno pitanje Filipu Caru. Ko ti je dao informaciju da se Dalila nabacuje Anđelu Rankoviću? - pročitao je voditelj pitanje. - Ja sam to rekao kod Drveta... Primetio sam i… »

Vesti dana »