Повезане вести
Тотално издоминирала Ана Јовановић гађа професионално, она их све осећа
Ало 21.04.2022
Погодила све. У току је игрица, Ана Јовановић је следећа ставила повез на очи и започела игру. Прво је погађала Анђелу Ђуричић, Сандру Решић које је погодила, а онда је испред ње стао Менсур Ајдарпашић. Принтсцреен - Јао, ја не… »
Први додир после скоро две године Мина кикснула и погресила све задругаре, па Менсура помешала са његовим најбољим…
Ало 21.04.2022
Ипак је заборавила његов додир. Наредна задругарка која је са повезом на очима погађала била је Мина Врбашки. ПринтСцреен ИоуТубе/Задруга Оффициал Први је био Стефан Карић ког је погодила. Салета Лукса је одмах "сконтала", па је… »
Издоминирала Миљана већину погодила, али код њега је кикснула, ево за кога је рекла да је Зола
Ало 21.04.2022
Није препознала своје љубави. Задругари тренутно играју игрицу где са повезом на очима треба да погоде особу коју опипају. Након Микија Ђуричића, Миљани Кулић стављен је повез на очи. Она је почела од Марка Ђедовића, за ког је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 15 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана