Povezane vesti

Zgrozio sve Gruja ubeđen da nije uradio ništa loše u životu, pa šokirao sve zadrugare svojom izjavom

Zgrozio sve Gruja ubeđen da nije uradio ništa loše u životu, pa šokirao sve zadrugare svojom izjavom

Alo 22.04.2022
Šok! U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević u narednom video klipu je kako Nikola Grujić Gruja priča o svojoj bivšoj supruzi, dok ga Mima Šarac sluša. Milan je reč dao Gruji: PrintScreen YouTube/Zadruga Official -… »
Hteo sam pravu svadbu sa njom Zola otkrio šok detalje svog plana vezano za Miljanu, pa zapanjio sve

Hteo sam pravu svadbu sa njom Zola otkrio šok detalje svog plana vezano za Miljanu, pa zapanjio sve

Alo 22.04.2022
Nisu mu jasni. U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom video klipu je prikazano kako Miljana Kulić moli Lazara Čolića Zolu da je poljubi. Milan je reč dao Zoli: - Pa neću da se ljubim za dva dana, ako je… »
On u njoj vidi banku iz koje će da vrati dugove Karić raskrinkao Bebicu, pa otkrio koje namere ima sa Miljanom

On u njoj vidi banku iz koje će da vrati dugove Karić raskrinkao Bebicu, pa otkrio koje namere ima sa Miljanom

Alo 22.04.2022
Sve otkriveno! U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom video klipu je prikazano kako Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pričaju o Miljaninom ponašanju i kako traži da ga poljubi. Voditelj je reč dao Nenadu… »
Sve je kako on kaže Aleks otkrila šta joj smeta u vezi sa Dejanom, on javno rekao pod kojim uslovima može da bude po njenom

Sve je kako on kaže Aleks otkrila šta joj smeta u vezi sa Dejanom, on javno rekao pod kojim uslovima može da bude po njenom

Alo 22.04.2022
Stalno kalkuliše kada je on u pitanju. U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, u narednom video klipu je prikazano kako Dejan Dragojević razbija Aleksandri Nikolić jaja o glavu. Milan je reč dao Aleksandri: - Meni je… »
Haos za crnim stolom Miki sasuo sve u lice Dejanu, brutalno ga popljuvao pred svima, a onda ponizio i udario na bivšu ženu

Haos za crnim stolom Miki sasuo sve u lice Dejanu, brutalno ga popljuvao pred svima, a onda ponizio i udario na bivšu ženu

Alo 22.04.2022
Nije birao reči! U toku emisije Gledanje snimaka, zadrugari gledaju kako Aleks Nikolić zamera Dejanu Dragojeviću što joj je slomio jaja o glavu: - Ona se žalila kako je ja stiskam, ja sam joj rekao da ne može tako da se ponaša - rekoa je Dejan. -… »
Meni je uvreda kada mi on kaže da me voli Dalila sigurna da se neće pomiriti sa Carem, on odmah krenuo u novu svađu

Meni je uvreda kada mi on kaže da me voli Dalila sigurna da se neće pomiriti sa Carem, on odmah krenuo u novu svađu

Alo 22.04.2022
Sa njima samo žestoko! U toku emisije "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević, kako bi prokomentarisala prvi klip. - Šta reći, a ne zaplakati? Paradoks u ovom videu je što ogovara mene, a onda zakazuje se*s sa… »

Vesti dana »