Povezane vesti
Zgrozio sve Gruja ubeđen da nije uradio ništa loše u životu, pa šokirao sve zadrugare svojom izjavom
Alo 22.04.2022
Šok! U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević u narednom video klipu je kako Nikola Grujić Gruja priča o svojoj bivšoj supruzi, dok ga Mima Šarac sluša. Milan je reč dao Gruji: PrintScreen YouTube/Zadruga Official -… »
Hteo sam pravu svadbu sa njom Zola otkrio šok detalje svog plana vezano za Miljanu, pa zapanjio sve
Alo 22.04.2022
Nisu mu jasni. U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom video klipu je prikazano kako Miljana Kulić moli Lazara Čolića Zolu da je poljubi. Milan je reč dao Zoli: - Pa neću da se ljubim za dva dana, ako je… »
On u njoj vidi banku iz koje će da vrati dugove Karić raskrinkao Bebicu, pa otkrio koje namere ima sa Miljanom
Alo 22.04.2022
Sve otkriveno! U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom video klipu je prikazano kako Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pričaju o Miljaninom ponašanju i kako traži da ga poljubi. Voditelj je reč dao Nenadu… »
Sve je kako on kaže Aleks otkrila šta joj smeta u vezi sa Dejanom, on javno rekao pod kojim uslovima može da bude po njenom
Alo 22.04.2022
Stalno kalkuliše kada je on u pitanju. U toku emisije "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, u narednom video klipu je prikazano kako Dejan Dragojević razbija Aleksandri Nikolić jaja o glavu. Milan je reč dao Aleksandri: - Meni je… »
Haos za crnim stolom Miki sasuo sve u lice Dejanu, brutalno ga popljuvao pred svima, a onda ponizio i udario na bivšu ženu
Alo 22.04.2022
Nije birao reči! U toku emisije Gledanje snimaka, zadrugari gledaju kako Aleks Nikolić zamera Dejanu Dragojeviću što joj je slomio jaja o glavu: - Ona se žalila kako je ja stiskam, ja sam joj rekao da ne može tako da se ponaša - rekoa je Dejan. -… »
Meni je uvreda kada mi on kaže da me voli Dalila sigurna da se neće pomiriti sa Carem, on odmah krenuo u novu svađu
Alo 22.04.2022
Sa njima samo žestoko! U toku emisije "Gledanje snimaka" voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević, kako bi prokomentarisala prvi klip. - Šta reći, a ne zaplakati? Paradoks u ovom videu je što ogovara mene, a onda zakazuje se*s sa… »
Vesti dana »
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
Američka administracija navodno pritiska Ukrajinu da spusti starosnu granicu za mobilizaciju sa 25 na 18 godina
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 38 minutajoš 6 povezanih