Повезане вести

Згрозио све Груја убеђен да није урадио ништа лоше у животу, па шокирао све задругаре својом изјавом

Згрозио све Груја убеђен да није урадио ништа лоше у животу, па шокирао све задругаре својом изјавом

Ало 22.04.2022
Шок! У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић у наредном видео клипу је како Никола Грујић Груја прича о својој бившој супрузи, док га Мима Шарац слуша. Милан је реч дао Груји: ПринтСцреен… »
Он у њој види банку из које ће да врати дугове Карић раскринкао Бебицу, па открио које намере има са Миљаном

Он у њој види банку из које ће да врати дугове Карић раскринкао Бебицу, па открио које намере има са Миљаном

Ало 22.04.2022
Све откривено! У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић. У наредном видео клипу је приказано како Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола причају о Миљанином понашању и како тражи да га пољуби. Водитељ… »
Хтео сам праву свадбу са њом Зола открио шок детаље свог плана везано за Миљану, па запањио све

Хтео сам праву свадбу са њом Зола открио шок детаље свог плана везано за Миљану, па запањио све

Ало 22.04.2022
Нису му јасни. У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић. У наредном видео клипу је приказано како Миљана Кулић моли Лазара Чолића Золу да је пољуби. Милан је реч дао Золи: - Па нећу да се љубим за… »
Све је како он каже Алекс открила шта јој смета у вези са Дејаном, он јавно рекао под којим условима може да буде по њеном

Све је како он каже Алекс открила шта јој смета у вези са Дејаном, он јавно рекао под којим условима може да буде по њеном

Ало 22.04.2022
Стално калкулише када је он у питању. У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић, у наредном видео клипу је приказано како Дејан Драгојевић разбија Александри Николић јаја о главу. Милан је реч дао… »
Хаос за црним столом Мики сасуо све у лице Дејану, брутално га попљувао пред свима, а онда понизио и ударио на бившу жену

Хаос за црним столом Мики сасуо све у лице Дејану, брутално га попљувао пред свима, а онда понизио и ударио на бившу жену

Ало 22.04.2022
Није бирао речи! У току емисије Гледање снимака, задругари гледају како Алекс Николић замера Дејану Драгојевићу што јој је сломио јаја о главу: - Она се жалила како је ја стискам, ја сам јој рекао да не може тако да се понаша -… »
Мени је увреда када ми он каже да ме воли Далила сигурна да се неће помирити са Царем, он одмах кренуо у нову свађу

Мени је увреда када ми он каже да ме воли Далила сигурна да се неће помирити са Царем, он одмах кренуо у нову свађу

Ало 22.04.2022
Са њима само жестоко! У току емисије "Гледање снимака" водитељ Милан Милошевић дао је реч Далили Драгојевић, како би прокоментарисала први клип. - Шта рећи, а не заплакати? Парадокс у овом видеу је што оговара мене, а онда… »

Вести дана »