Повезане вести
Згрозио све Груја убеђен да није урадио ништа лоше у животу, па шокирао све задругаре својом изјавом
Ало 22.04.2022
Шок! У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић у наредном видео клипу је како Никола Грујић Груја прича о својој бившој супрузи, док га Мима Шарац слуша. Милан је реч дао Груји: ПринтСцреен… »
Он у њој види банку из које ће да врати дугове Карић раскринкао Бебицу, па открио које намере има са Миљаном
Ало 22.04.2022
Све откривено! У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић. У наредном видео клипу је приказано како Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола причају о Миљанином понашању и како тражи да га пољуби. Водитељ… »
Хтео сам праву свадбу са њом Зола открио шок детаље свог плана везано за Миљану, па запањио све
Ало 22.04.2022
Нису му јасни. У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић. У наредном видео клипу је приказано како Миљана Кулић моли Лазара Чолића Золу да је пољуби. Милан је реч дао Золи: - Па нећу да се љубим за… »
Све је како он каже Алекс открила шта јој смета у вези са Дејаном, он јавно рекао под којим условима може да буде по њеном
Ало 22.04.2022
Стално калкулише када је он у питању. У току емисије "Гледање снимака", коју води водитељ Милан Милошевић, у наредном видео клипу је приказано како Дејан Драгојевић разбија Александри Николић јаја о главу. Милан је реч дао… »
Хаос за црним столом Мики сасуо све у лице Дејану, брутално га попљувао пред свима, а онда понизио и ударио на бившу жену
Ало 22.04.2022
Није бирао речи! У току емисије Гледање снимака, задругари гледају како Алекс Николић замера Дејану Драгојевићу што јој је сломио јаја о главу: - Она се жалила како је ја стискам, ја сам јој рекао да не може тако да се понаша -… »
Мени је увреда када ми он каже да ме воли Далила сигурна да се неће помирити са Царем, он одмах кренуо у нову свађу
Ало 22.04.2022
Са њима само жестоко! У току емисије "Гледање снимака" водитељ Милан Милошевић дао је реч Далили Драгојевић, како би прокоментарисала први клип. - Шта рећи, а не заплакати? Парадокс у овом видеу је што оговара мене, а онда… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане