Povezane vesti
MC Aleks završila u suzama Zadrugarka počela da jeca nakon sukoba sa Matorom, nisu mogle da nađu zajednički jezik
Alo 22.04.2022
Kraj drame ili ipak ne. Nakon svađe sa Jovanom Tomić Matorom, MC Aleks otišla je iza hotela "Zadruga" i počela da lije gorke suze. Printscreen - Kad ne možeš da prihvatiš istinu, nemoj da vređaš. Pričaćemo ko je koga više ponizio, ti se… »
Rekla sam ti da me ne gledaš i ne prilaziš MC Aleks besna na Matoru, Tomićeva smirivala situaciju
Alo 22.04.2022
Matora i MC Aleks ne mogu naći zajednički jezik. Jovana Tomić Matora prišla je MC Aleks, pa je tom prilikom izbio sukob. - U tom trenutku mi se gadila, a opet sam je branila. Priđem ti iz dobre namere, ti odmah okrećeš - rekla je Matora. - Ne, ti… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana