Povezane vesti
Jasna poruka lidera HDZ BiH: "Dok se mi bavimo Izbornim zakonom, u Sarajevu biraju člana Predsedništva" (video)
Blic 22.04.2022
Lider HDZ BiH Dragan Čović kazao je danas u Mostaru kako će njegova stranka sledeći utorak uputiti zahtev da Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine po hitnom postupku razmatra izmene Izbornog zakona. Ako se usvoje, dodao je Čović dalje… »
Dragan Čović: Dok se mi bavimo Izbornim zakonom, u Sarajevu biraju člana Predsedništva
Večernje novosti 22.04.2022
PREDSEDNIK HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je u Mostaru kako će njegova stranka sledeći utorak uputiti zahtev da Dom naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine po hitnom postupku razmatra izmene Izbornog zakona. Printskrin Ako ih Dom naroda usvoji… »
Vesti dana »
Srbija u "crvenom": RHMZ se oglasio nizom upozorenja, temperatura i danas ekstremno visoka
Mondo pre 31 minutajoš 11 povezanih
Danas počinje elektronski upis u srednje škole! Evo koliko je ostalo slobodnih mesta i do kada traje
Blic pre 32 minutajoš 11 povezanih
Teška nezgoda na Pančevačkom mostu: Mladić (24) automobilom udario u banderu, hitno prebačen u Urgentni
Mondo pre 46 minutajoš 9 povezanih
Amerika i Iran postigli dogovor? Prekid napada, u utorak ključni pregovori u Dohi
Blic pre 7 satijoš 7 povezanih
A sad malo trave na kojoj imamo i mi čemu da se nadamo - počinje Vimbldon
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih