Povezane vesti
Lavina emocija Gruja novom pesmom raspametio sve, a insipiraniciju pronašao u Kariću i Jovani
Alo 22.04.2022
Stefan je ostao zabezeknut. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređuje Stefan Karić. Naredni gost bio je Nikola Grujić, koji je napisao pesmu za Stefana. Printscreen - Kad se setim kakav li sam bio, svako veče lutao i pio. Kad se setim šta… »
Neka svo troje idu u šepak i povedu aleks i tedija Đedović dao svoj sud o svim dešavanjima između Dragojevića, Cara i Aleks…
Alo 22.04.2022
Đedović kao i uvek bez dlake na jeziku. U toku je radio-emisija "Sprrrdnja", koju vodi i uređike Stefan Karić. Njegov naredni gost je Marko Đedović. Da li si očekivao da će sve ovo da se izdešava ove sezone? - pitao je Stefan. Printscreen - Nisam, ja sam… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Mišljenje Venecijanske komisije potvrda nezakonitosti Mrdićevih zakona
Beta pre 6 satijoš 39 povezanih
Kriza kojoj se ne nazire kraj: Gorivo u Srbiji pod kontrolom države, ali stručnjak upozorava - nema povratka na staro
Euronews pre 4 satijoš 52 povezane
"Kazna prestroga, van zakonskih pravila": Ima li pravde za Srbe i šta je pokazala prvostepena presuda za Banjsku
Euronews pre 5 minutajoš 66 povezanih
"Iran zatražio direktne pregovore sa SAD"! Trampovi izaslanici u subotu putuju u Pakistan! Američka vojska spremna za napad na Iran, steže obruč u Ormuzu
Kurir pre 10 minutajoš 66 povezanih
RZS: U prva tri meseca 2026. rođeno 495 beba više nego u istom periodu lani, dok je broj umrlih u padu
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 28 povezanih