Повезане вести
Ђоле Ђогани о очевој реакцији када је донео већу количину новца кући: "Одмах врати све, ти ћеш мени да укаљаш образ"
Блиц 23.04.2022
Денсер Ђоле Ђогани присетио се очеве реакције када је први пут у кућу донео већу количину новца, те како му није веровао да је то заиста зарадио. Ђоле Ђогани, који је недавно открио како је упознао садашњу супругу Весну Ђогани… »
Анегдота о првом хонорару: Ђоле Ђогани није могао да убеди оца да је новац зарадио сам
Вечерње новости 22.04.2022
ДЕНСЕР Ђоле Ђогани испричао је анегдоту о свом првом хонорару који је зарадио и донео кући. Он је открио и да је тај новац изазвао проблем и жучну расправу са његовим оцем. Фото: Принтсцреен/Јутјуб - Са оцем имам посебну причу… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 1 сатјош 20 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 1 сатјош 7 повезаних
Премијер Аустралије поздравио забрану друштвених мрежа за децу млађу од 16 година
РТВ пре 41 минутајош 14 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане