Povezane vesti
Prekinula sastanak Dalila traži Anđelu da joj kaže sve što misli o njoj, Car ubeđen da može opet da bude sa Dragojevićkom…
Alo 25.04.2022
Haos. U toku je podela budžeta, koju deli ovonedeljni vođa Anđelo Ranković. Vođa je sledeći srednji budžet dao Filipu Caru. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Prvu put sam mu dao mali, pa onda srednji budžet. Dalila i ti ste mi u rangu sa Viki i… »
Stavio ih u isti koš Anđelo postideo ove dve zadrugarke, pa otkrio da razume Miljanu i Zolu
Alo 25.04.2022
Podela budžeta. U toku je podela budžeta, koju deli ovonedeljni vođa Anđelo Ranković. Vođa je sledeća dva mala budžeta dao Miljani Kulić i Nenadu Macanoviću Bebici. Pa je treći srednji budžet dao Lazaru Čoliću Zoli. Printscreen - Miljana mi je jasna jer… »
Nije preboleo dalilu Anđelo prouzrokovao haos u Zadruzi, Aleks mu besna sasula sve u lice
Alo 25.04.2022
Haos. U toku je podela budžeta, koju deli ovonedeljni vođa Anđelo Ranković. Vođa je sledeći mali budžet dao Dejanu Dragojeviću i Aleksandri Nikolić: Printscreen - Što se tiče podele pbuđžetam, kao što sam rekao i prošle nedelje. Moje mišljenje je takvo… »
Vesti dana »
Valić Nedeljković: Svih osam članova Saveta REM bilo za monitoring Informera, ali se od 10 do 12h nešto desilo
N1 Info pre 40 minutajoš 28 povezanih
RIK do sada proglasio 13 izbornih lista: jedna povučena, rok za podnošenje ističe 4. oktobra
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 25 povezanih
Vremenska prognoza Marka Čubrila za početak oktobra: Nastavlja se dominacija anticiklona, poznat i datum zahlađenja
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
BBC News pre 20 minutajoš 69 povezanih