Povezane vesti
Šok! Dalila pokušala da iseče vene u Zadruzi! Matora joj sasula sve u lice, ona van sebe - "Mogla si mrtva da budeš!"
Mondo 26.04.2022
Matora je pred svima otkrila da je Dalila pokušala da digne ruku na sebe i besna zbog toga pokušala da je urazumi. Matora je pred svima otkrila da je Dalila pokušala da digne ruku na sebe i besna zbog toga pokušala da je urazumi. Jovana Tomić Matora… »
Ti nisi mene lagala, lagala si sebe Matora sasula Dalili sve u lice, Dragojevićka završila u suzama
Alo 26.04.2022
Dalila je očigledno svesna da je Matora sve u pravu. Dalila Dragojević sela je za crni sto kako bi počeo sastanak sa Mama Džehvom. Tom prilikom, Jovana Tomić Matora je dovela do suza svojim izlaganjem u njihovom novom sukobu. - Ti meni da kažeš da sam… »
Vesti dana »
Nemac turskog porekla osumnjičen da je počinio šestrostruko ubistvo u Štadeu
Insajder pre 2 satajoš 59 povezanih
Novak preživeo minu na Vimbldonu: Đoković uz dosta muke zakazao spektakl sa Cicipasom!
Hot sport pre 10 minutajoš 145 povezanih
Olujno nevreme stiže u Srbiju pred kraj toplotnog talasa: Upozorenje meteorologa na vremenske nepogode
Mondo pre 50 minutajoš 70 povezanih
Gori Černobilj: Požar izbio u opasnoj zoni, izazvan padom dronova, 200 vatrogasaca na terenu
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Dajanina priča: Kako sam preživela ispod ruševina sa novorođenim sinom
BBC News pre 4 satijoš 33 povezane