Povezane vesti
Ja sam te napravila, ja ću i da te uništim Mensur zbog ove rečenice ušao u neviđeni sukob, Mina mu poručila da će biti još gora…
Alo 26.04.2022
Nastao haos. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Na zadrugarima je da iznesu sve svoje probleme za crnim stolom, i koliko je moguće, reše nesuglasice. Ovonedjni vođa Anđelo Ranković je na samom početku dao reč Mensuru Ajdarpašiću… »
Više nije mogla da izdrži Mina zamerila Marku i Viktoriji nekontrolisano ponašanje, Osmakčić odmah napao Mitrovićevu (video)…
Alo 26.04.2022
Haos na samom početku sastanka. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Na zadrugarima je da iznesu sve svoje probleme za crnim stolom, i koliko je moguće, reše nesuglasice. Ovonedjni vođa Anđelo Ranković je na samom početku dao reč… »
Vesti dana »

Rubio: Danas ćemo objaviti da li će sankcije Rusiji stupiti na snagu
Politika pre 18 minutajoš 37 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 35 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. do 8. avgust 2025: poplave u Boru, promenljivo vreme i najava toplog vikenda
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 39 povezanih

Blagojević: Uloga favorita na strani Hibernijana, želimo da nastavimo trend napretka
RTS pre 18 minutajoš 27 povezanih