Povezane vesti
Ja sam te napravila, ja ću i da te uništim Mensur zbog ove rečenice ušao u neviđeni sukob, Mina mu poručila da će biti još gora…
Alo 26.04.2022
Nastao haos. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Na zadrugarima je da iznesu sve svoje probleme za crnim stolom, i koliko je moguće, reše nesuglasice. Ovonedjni vođa Anđelo Ranković je na samom početku dao reč Mensuru Ajdarpašiću… »
Više nije mogla da izdrži Mina zamerila Marku i Viktoriji nekontrolisano ponašanje, Osmakčić odmah napao Mitrovićevu (video)…
Alo 26.04.2022
Haos na samom početku sastanka. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Na zadrugarima je da iznesu sve svoje probleme za crnim stolom, i koliko je moguće, reše nesuglasice. Ovonedjni vođa Anđelo Ranković je na samom početku dao reč… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog ostaje u zgradi fakulteta, nada se da će današnji protest biti mirniji
Radio 021 pre 25 minutajoš 25 povezanih

Milan Gurović pred evrobasket: „Ovo je za nas zicer“ deca poručuju: „Vi ste tu zbog nas!“
Hot sport pre 3 minutajoš 30 povezanih

Drama u Njujorku: Hamad Međedović nakon skoro pet sati borbe eliminisan sa US Opena! Deca poručuju: „Vi ste tu zbog nas!“
Hot sport pre 2 minutajoš 68 povezanih