Povezane vesti
Ja sam te napravila, ja ću i da te uništim Mensur zbog ove rečenice ušao u neviđeni sukob, Mina mu poručila da će biti još gora…
Alo 26.04.2022
Nastao haos. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Na zadrugarima je da iznesu sve svoje probleme za crnim stolom, i koliko je moguće, reše nesuglasice. Ovonedjni vođa Anđelo Ranković je na samom početku dao reč Mensuru Ajdarpašiću… »
Više nije mogla da izdrži Mina zamerila Marku i Viktoriji nekontrolisano ponašanje, Osmakčić odmah napao Mitrovićevu (video)…
Alo 26.04.2022
Haos na samom početku sastanka. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Na zadrugarima je da iznesu sve svoje probleme za crnim stolom, i koliko je moguće, reše nesuglasice. Ovonedjni vođa Anđelo Ranković je na samom početku dao reč… »
Vesti dana »
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 43 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 27 povezanih
Tužilaštvo naložilo dodatna ispitivanja zbog smrti studentkinje
Radio sto plus pre 53 minutajoš 17 povezanih
Brnabić povezala studentske blokade sa tragedijom na Filozofskom i tvrdi da vlast ne politizuje taj slučaj
N1 Info pre 18 minutajoš 16 povezanih
Užas u Novom Pazaru: Izbodena dvojica muškaraca, jednom se bore za život
Blic pre 48 minutajoš 16 povezanih