Povezane vesti
Raskrinkani Milica odmah primetila hemiju između Dalile i Anđela, ne mogu da sakriju osmehe: Sve ti se vidi na licu
Alo 26.04.2022
Na pomolu nova ljubav?! Dalila Dragojević četkala je kosu, pa je tom prilikom razgovarala sa Milicom Veselinović ispod trema. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Jao da mi je da znam šta je u tvojoj glavi - smejala se Milica. - U mojoj glavi - rekla… »
Nova ljubav na pomolu? Dalila bacila oko na Anđela, on iskoristio prvi priliku da je dodirne, Dragojevićka ne skida osmeh sa…
Alo 26.04.2022
Anđelo obleće oko Dalile, a ona presrećna. Dalila Dragojević porazgovarala je sa Anđelom Rankovićem dok su stajali u dvorištu, odmah nakon porodičnog sastanka. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ja kad povežem neke priče koje si mi pričao, povežem da… »
Vesti dana »
Tehnički problemi nakon poletanja: Hrvatski „rafal“ morao da prekine let
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Najmlađa ćerka Goce Božinovske posle porođaja izgleda kao avion. Zorana došla iz Amerike na proslavu kod brata Mirka, a tu je i Jelena.
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Prvi snimci mesta gde je pronađeno telo devojke. Sve vrvi od policije, sumnja se da je u pitanju nestala Milica: Pronašli je 12 kilometara od mesta nestanka?!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Penjaroja posle trijumfa u Srpskoj: „Naročito sam zadovoljan ofanzivom, imali smo 28 asistencija“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana