Povezane vesti
Raskrinkani Milica odmah primetila hemiju između Dalile i Anđela, ne mogu da sakriju osmehe: Sve ti se vidi na licu
Alo 26.04.2022
Na pomolu nova ljubav?! Dalila Dragojević četkala je kosu, pa je tom prilikom razgovarala sa Milicom Veselinović ispod trema. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Jao da mi je da znam šta je u tvojoj glavi - smejala se Milica. - U mojoj glavi -… »
Nova ljubav na pomolu? Dalila bacila oko na Anđela, on iskoristio prvi priliku da je dodirne, Dragojevićka ne skida osmeh sa…
Alo 26.04.2022
Anđelo obleće oko Dalile, a ona presrećna. Dalila Dragojević porazgovarala je sa Anđelom Rankovićem dok su stajali u dvorištu, odmah nakon porodičnog sastanka. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ja kad povežem neke priče koje si mi pričao… »
Vesti dana »
BLOG: Novosadski studenti nadomak cilja: Štafeta predata u Zemunu
N1 Info pre 36 minutajoš 84 povezane
Odlaže se oslobađanje talaca najavljeno za subotu; Kac: Hamas krši sporazum, vojska da bude u pripravnsti
RTS pre 37 minutajoš 19 povezanih
Potrošači protiv visokih cena! Novi protest protiv 5 najvećih trgovinskih lanaca, sledeće nedelje najavljena nova akcija
Kurir pre 7 satijoš 22 povezane
Šta će biti sa palestincima u gazi: Tramp ne prestaje da šokira planovima: "Neće imati pravo da se vrate u enklavu"
Blic pre 4 satijoš 19 povezanih