Povezane vesti

Šok Viki pecnula Dalilu za Cara, a ona jasno stavila do znanja kako stoje stvari kada je on u pitanju

Šok Viki pecnula Dalilu za Cara, a ona jasno stavila do znanja kako stoje stvari kada je on u pitanju

Alo 27.04.2022
Ovo niko nije očekivao! Dalila Dragojević i Viktroija Mitrović izašle su ispred kazina, a onda je Viki potkačila Dalilu za bivšeg dečka, Filipa Cara. - Dobijate na obe strane - rekla je Viki. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ne interesuje me… »
Rame za plakanje Uplakana Mina se požalila Dinu, Dizdarević odlučio da je ne ispušta iz zagrljaja

Rame za plakanje Uplakana Mina se požalila Dinu, Dizdarević odlučio da je ne ispušta iz zagrljaja

Alo 27.04.2022
Mina je ovaj put našla utehu u njemu. Mina Vrbaški je odlučila da ne ode na žurku i da ovo veče provede na svom krevetu, ona je u jednom trenutku počela da plače, a onda joj je Dino Dizdarević prišao i počeo da je teši. Printscreen - Nemoj da… »
Samo da su mi oči u kazinu na minut Mina u rastrojstvu, prolila gorke suze, pa poželela da vidi šta radi Mateja

Samo da su mi oči u kazinu na minut Mina u rastrojstvu, prolila gorke suze, pa poželela da vidi šta radi Mateja

Alo 27.04.2022
Vezala se za njega. Mina Vrbaški je odlučila da ne ode na žurku i da ostane u svom krevetu, ona se isplakala i utehu pronašla u Dinu Dizdareviću, a onda je poželela da vidi šta radi Mateja Matijević u kazinu koji je ludo provodi. - Samo da su mi… »
Odmerava je od glave do pete Anđelo skida pogledom Dalilu, zadrugarka mu opet prišla

Odmerava je od glave do pete Anđelo skida pogledom Dalilu, zadrugarka mu opet prišla

Alo 27.04.2022
Atmosfera je sve vrelija. Dalila Dragojević bila je u nikad boljem raspoloženju i igrala je oko rulet stola, dok je Anđelo Ranković skenirao svaki njen pokret. On joj je prišao i započeo novu konverzaciju. Printscreen - Treba da te poslušam, manje… »

Vesti dana »