Povezane vesti
Šok Viki pecnula Dalilu za Cara, a ona jasno stavila do znanja kako stoje stvari kada je on u pitanju
Alo 27.04.2022
Ovo niko nije očekivao! Dalila Dragojević i Viktroija Mitrović izašle su ispred kazina, a onda je Viki potkačila Dalilu za bivšeg dečka, Filipa Cara. - Dobijate na obe strane - rekla je Viki. PrintScreen YouTube/Zadruga Official - Ne interesuje me… »
Rame za plakanje Uplakana Mina se požalila Dinu, Dizdarević odlučio da je ne ispušta iz zagrljaja
Alo 27.04.2022
Mina je ovaj put našla utehu u njemu. Mina Vrbaški je odlučila da ne ode na žurku i da ovo veče provede na svom krevetu, ona je u jednom trenutku počela da plače, a onda joj je Dino Dizdarević prišao i počeo da je teši. Printscreen - Nemoj da… »
Samo da su mi oči u kazinu na minut Mina u rastrojstvu, prolila gorke suze, pa poželela da vidi šta radi Mateja
Alo 27.04.2022
Vezala se za njega. Mina Vrbaški je odlučila da ne ode na žurku i da ostane u svom krevetu, ona se isplakala i utehu pronašla u Dinu Dizdareviću, a onda je poželela da vidi šta radi Mateja Matijević u kazinu koji je ludo provodi. - Samo da su mi… »
Odmerava je od glave do pete Anđelo skida pogledom Dalilu, zadrugarka mu opet prišla
Alo 27.04.2022
Atmosfera je sve vrelija. Dalila Dragojević bila je u nikad boljem raspoloženju i igrala je oko rulet stola, dok je Anđelo Ranković skenirao svaki njen pokret. On joj je prišao i započeo novu konverzaciju. Printscreen - Treba da te poslušam, manje… »
Vesti dana »
Ovakvog Nemanju Radonjića je Marakana čekala! "Imali smo dobar osećaj od početka"
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih
Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici ispred ograde, stepenice ograđene, zgradu obezbeđuju policija i Žandarmerija (foto)
Blic pre 20 minutajoš 6 povezanih
Gutereš: Prekid vatre između Izraela i Hezbolaha je "prvi tračak nade" u sukobu
Telegraf pre 7 satijoš 8 povezanih
Vašington povlači drastičan potez: Tajni plan za mobilizaciju Ukrajine otkriven
Pravda pre 1 satjoš 6 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo u 44.: godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine
Blic pre 32 minutajoš 6 povezanih