Повезане вести
Срђан Тимаров: Велико ми је задовољство што сам део Београдског пролећа – дође ми да станем мирно
РТС 27.04.2022
Фестивал „Београдско пролеће“ одржава се 29. априла у Комбанк дворани. Водитељи фестивала биће глумци Милена Васић и Срђан Тимаров. Гост Јутарњег програма је Срђан Тимаров, који је на сличном задатку као што су некада били Мића… »
Милена и Срђан воде Фестивал: "Београдско пролеће" 29. априла у Дому синдиката
Вечерње новости 27.04.2022
ВОДИТЕЉИ 61. фестивала "Београдско пролеће", који ће бити одржан 29. априла у некадашњем Дому синдиката, биће глумци Милена Васић и Срђан Тимаров, а РТС ће од 21 час директно преносити ово музичко такмичење на првом програму… »
Вести дана »
Пашће велика количина кише, стижу "схелф" облаци! Јако невреме дивљаће данима по Србији: Пљуштаће и севаће, а шта нам тек стиже за викенд из комшилука...
Блиц пре 42 минутајош 5 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Мир на папиру, рат на терену – Иран прети новим фронтовима, Трамп и Либан о прекиду ватре између Израела и Хезболаха
РТВ пре 32 минутајош 1 повезана
Путин о истрази напада у Старобељску: Крвави злочин неће остати некажњен, казна за починиоце је неизбежна
РТС пре 17 минутајош 1 повезана
Италију погодио земљотрес јачине 6,2 степена, осетио се и у Хрватској, БиХ и Црној Гори
РТВ пре 12 минутајош 2 повезане