Повезане вести

Милановић: Условићемо пријем Финске и Шведске у НАТО

Милановић: Условићемо пријем Финске и Шведске у НАТО

Данас 27.04.2022
Западне државе или високи представник у БиХ треба да натерају Сарајево да прихвати измену изборног закона у тој земљи или ће Хрватска блокирати пут Финске и Шведске у НАТО, рекао је данас председник Хрватске Зоран Милановић… »
Милановић ударио на шмита: Нелегално је у БиХ, није га изабрао Савет безбедности!

Милановић ударио на шмита: Нелегално је у БиХ, није га изабрао Савет безбедности!

Вечерње новости 27.04.2022
ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић изјавио је данас да је Кристијан Шмит нелегално дошао у БиХ и да се Шмит у све уплиће, али, кад је у питању Изборни закон, одједном нема шта да каже о Изборном закону у БиХ". Фото: ЕПА/ФИЛИП… »
"Сори, ја сам хрватски председник": Милановић се опет обрушио на Пленковића, поткачио и Шмита, Радмана назвао "руменим сеоским…

"Сори, ја сам хрватски председник": Милановић се опет обрушио на Пленковића, поткачио и Шмита, Радмана назвао "руменим сеоским…

Блиц 27.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановић поново је данас у свом маниру говорио о критикама због његове изјаве да хрватски сабор треба да блокира улазак Финске и Шведске у НАТО, док се у БиХ не спроведе изборна реформа, па је шефа… »

Вести дана »