Povezane vesti
Dejan pecnuo cara u bolnu tačku Filip odmah odgovorio, pa popljuvao Dalilu
Alo 29.04.2022
Napeto! U toku emisije "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević. U narednom klipu prikazano je kako Marko Đedović i Filip Car pričaju o Dalili Dragojević i Dejanu Dragojeviću: - Imaju poravo da misle šta hoće. Dejan i ja nemamo… »
To niko nije očekivao Mina u neverici zbog odnosa Dalile i Anđela, Lepi Mića ubeđen da se ona samo igra, pa otkrio šta će…
Alo 29.04.2022
On joj je mirna luka! U toku emsije Gledanje snimaka, a na narednom snimku koji je pušten prikazan je razgovor Anđela Rankovića i Dalila Dragojević sa žurke, kada je on stavio ruku na njene kukove. Nakon toga je voditelj Milan Milošević dao reč… »
Uporedio ih Zola osuo rafalnu paljbu po Miljani i Neveni, pa otkrio po čemu su njih dve slične
Alo 29.04.2022
Našao im zajedničko. U toku emsije Gledanje snimaka, na narednom snimku koji je pušten prikazan je snimak na kojem Lazar Čolić Zola komentariše Nevenu Savić i Miljanu Kulić. - Mene ne znaima šta on priča - rekla je Miljana. - One gldaju kako da… »
Otkriven razlog sukoba Ana Jovanović nakon videa gde ogovara Anđela priznala sve o njihovom odnosu
Alo 29.04.2022
Progovorili konačno o sukobu! U toku emsije Gledanje snimaka. na narednom snimku koji je pušten prikazana je Ana Jovanović koja je burtalno ogovoarala Anđela Rankovića. Voditelj Milan Milošević je dao reč Anđelu: - Pa šta da joj radim - rekao je… »
Da hoću, pomirio bih se sa njom za šest minuta Car puca od samopouzdanja da je Dalili on najbitniji, Anđelo odmah pokazao…
Alo 29.04.2022
Ne smiruju se strasti oko Dalile. U toku emisije "Gledanje snimaka" koju vodi voditelj Milan Milošević u narednom klipu prikazano je kako su Dalila Dragojević i Anđelo Ranković sve bliži i bliži. Milan je reč dao Stefanu Kariću. - Ja sam bio taj… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 3 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 4 satijoš 2 povezane