Povezane vesti

Američki senator o sankcijama Srbije Rusiji: Vučić je rekao da ga pozovem za 60 dana

Američki senator o sankcijama Srbije Rusiji: Vučić je rekao da ga pozovem za 60 dana

Novi magazin 29.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je poslanicima Senata, gornjeg doma Kongresa SAD, koji su prošle nedelje posetili Beograd, da će se u naredna dva meseca izjasniti o odnosu prema Rusiji i EU, izjavio je senator Kris Marfi, učesnik tog… »
Senator Marfi o Vučiću i sankcijama Rusiji: Rekao je da ga nazovem za 60 dana

Senator Marfi o Vučiću i sankcijama Rusiji: Rekao je da ga nazovem za 60 dana

Radio 021 29.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se u naredna dva meseca izjasniti o odnosu prema Moskvi i Briselu, objavio je američki senator Kris Marfi nakon nedavne posete regionu. Marfi je u autorskom tekstu, objavljenom na portalu… »
Senator Marfi o Vučiću i sankcijama Rusiji: Rekao je – nazovi me za 60 dana

Senator Marfi o Vučiću i sankcijama Rusiji: Rekao je – nazovi me za 60 dana

N1 Info 29.04.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se u naredna dva meseca izjasniti o odnosu prema Moskvi i Briselu, objavio je američki senator Kris Marfi nakon nedavne posete regionu i razgovora sa Vučićem u Beogradu. Marfi je u autorskom… »
Američki senator duboko zabrinut za stabilnost BiH posle posete Sarajevu

Američki senator duboko zabrinut za stabilnost BiH posle posete Sarajevu

Danas 29.04.2022
Američki senator Kris Marfi, koji je nedavno posetio Bosnu i Hercegovinu sa dvoje kolega iz Senata SAD, izjavio je da je zabrinut za stabilnost te zemlje zbog ponašanja i odnosa izmedju članova Predsedništva BiH. Iskustva i zapažanja tokom posete… »
Američki senator koji se sastao sa Vučićem otkrio detalje: Ovo su razgovarali o sankcijama Rusiji!

Američki senator koji se sastao sa Vučićem otkrio detalje: Ovo su razgovarali o sankcijama Rusiji!

Pravda 29.04.2022
Američki senator Kris Marfi objavio je na svom blogu utiske i pojedine detalje posete Balkanu. On je od 19. do 23. aprila zajedno sa senatorima Džin Šejhin i Tomom Tilisom posetio Balkan, objavio je na svom blogu utiske i pojedine detalje posete, koje… »
Senator Marfi o razgovoru sa Vučićem: Pitao sam ga hoćete li stati uz demokratske nacije i sankcionisati Rusiju

Senator Marfi o razgovoru sa Vučićem: Pitao sam ga hoćete li stati uz demokratske nacije i sankcionisati Rusiju

Euronews 29.04.2022
Američki senator Kris Marfi, koji je od 19. do 23. aprila zajedno sa senatorima Džin Šejhin i Tomom Tilisom posetio Balkan, objavio je na svom blogu utiske i pojedine detalje posete, a u delu u kojem opisuje posetu Beogradu, Marfi navodi da je… »
Nediplomatska objava američkog senatora ili dodatni pritisak na Srbiju: Šta mi je Vučić rekao

Nediplomatska objava američkog senatora ili dodatni pritisak na Srbiju: Šta mi je Vučić rekao

Sputnik 29.04.2022
Američki senator Kris Marfi, koji je od 19. do 23. aprila zajedno sa senatorima Džin Šejhin i Tomom Tilisom posetio Balkan, objavio je na svom blogu utiske i pojedine detalje posete. U delu u kojem opisuje posetu Beogradu, Marfi navodi da je predsednik… »
Marfi o razgovorima sa liderima na Balkanu, s Vučićem iskreno

Marfi o razgovorima sa liderima na Balkanu, s Vučićem iskreno

Telegraf 29.04.2022
Marfi dodaje da je tokom godina razvio odnos sa Vučićem. Američki senator Kris Marfi, koji je od 19. do 23. aprila zajedno sa senatorima Džin Šejhin i Tomom Tilisom posetio Balkan, objavio je na svom blogu utiske i pojedine detalje posete, koje… »
Vučić američkom senatoru o sankcijama: Zovi za 60 dana, proveri šta sam uradio

Vučić američkom senatoru o sankcijama: Zovi za 60 dana, proveri šta sam uradio

Nova 29.04.2022
"Upravo sam se vratio s četvorodnevnog putovanja po Balkanu i kao što je moj običaj nakon diplomatskog putovanja, napisao sam iskrenu priču o svom putovanju sa detaljima 'iza kulisa'", počinje američki senator Kris Marfi svoj opis balkanskog… »

Vesti dana »