Повезане вести
Амерички сенатор о санкцијама Србије Русији: Вучић је рекао да га позовем за 60 дана
Нови магазин 29.04.2022
Председник Србије Александар Вучић рекао је посланицима Сената, горњег дома Конгреса САД, који су прошле недеље посетили Београд, да ће се у наредна два месеца изјаснити о односу према Русији и ЕУ, изјавио је сенатор Крис… »
Сенатор Марфи о Вучићу и санкцијама Русији: Рекао је да га назовем за 60 дана
Радио 021 29.04.2022
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће се у наредна два месеца изјаснити о односу према Москви и Бриселу, објавио је амерички сенатор Крис Марфи након недавне посете региону. Марфи је у ауторском тексту, објављеном… »
Сенатор Марфи о Вучићу и санкцијама Русији: Рекао је – назови ме за 60 дана
Н1 Инфо 29.04.2022
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће се у наредна два месеца изјаснити о односу према Москви и Бриселу, објавио је амерички сенатор Крис Марфи након недавне посете региону и разговора са Вучићем у Београду. Марфи… »
Амерички сенатор дубоко забринут за стабилност БиХ после посете Сарајеву
Данас 29.04.2022
Амерички сенатор Крис Марфи, који је недавно посетио Босну и Херцеговину са двоје колега из Сената САД, изјавио је да је забринут за стабилност те земље због понашања и односа измедју чланова Председништва БиХ. Искуства и… »
Амерички сенатор који се састао са Вучићем открио детаље: Ово су разговарали о санкцијама Русији!
Правда 29.04.2022
Амерички сенатор Крис Марфи објавио је на свом блогу утиске и поједине детаље посете Балкану. Он је од 19. до 23. априла заједно са сенаторима Џин Шејхин и Томом Тилисом посетио Балкан, објавио је на свом блогу утиске и… »
Сенатор Марфи о разговору са Вучићем: Питао сам га хоћете ли стати уз демократске нације и санкционисати Русију
Еуроневс 29.04.2022
Амерички сенатор Крис Марфи, који је од 19. до 23. априла заједно са сенаторима Џин Шејхин и Томом Тилисом посетио Балкан, објавио је на свом блогу утиске и поједине детаље посете, а у делу у којем описује посету Београду… »
Недипломатска објава америчког сенатора или додатни притисак на Србију: Шта ми је Вучиц́ рекао
Спутник 29.04.2022
Амерички сенатор Крис Марфи, који је од 19. до 23. априла заједно са сенаторима Џин Шејхин и Томом Тилисом посетио Балкан, објавио је на свом блогу утиске и поједине детаље посете. У делу у којем описује посету Београду, Марфи… »
Марфи о разговорима са лидерима на Балкану, с Вучићем искрено
Телеграф 29.04.2022
Марфи додаје да је током година развио однос са Вучићем. Амерички сенатор Крис Марфи, који је од 19. до 23. априла заједно са сенаторима Џин Шејхин и Томом Тилисом посетио Балкан, објавио је на свом блогу утиске и поједине… »
Вучић америчком сенатору о санкцијама: Зови за 60 дана, провери шта сам урадио
Нова 29.04.2022
"Управо сам се вратио с четвородневног путовања по Балкану и као што је мој обичај након дипломатског путовања, написао сам искрену причу о свом путовању са детаљима 'иза кулиса'", почиње амерички сенатор Крис Марфи свој… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић након Фенербахчеа: Нисмо били безвољни, пратило нас је лоше отварање утакмице
Еуроневс пре 2 минутајош 2 повезане