Povezane vesti

Natho se oglasio povodom sukoba sa Stanojevićem

Natho se oglasio povodom sukoba sa Stanojevićem

Sport klub 30.04.2022
Fudbaler Partizana Bibars Natho oglasio se povodom glasina da je u sukobu sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem. Izraelski vezista je na društvenim mrežama demantovao sve spekulacije, koje su počele još od večitog derbija koji je počeo na klupi… »
Sukob Natha i Stanojevića? Izraelac otkrio sve!

Sukob Natha i Stanojevića? Izraelac otkrio sve!

Sportske.net 30.04.2022
Bibars Natho i Aleksandar Stanojević nisu u nikakvom sukobu, kako su se pojavile glasine porethodnih nedelja. Sve je počelo kada je Natho ostavljen na klupi za derbi, ali je to bila izričito odluka Aleksandra Stanojevića koji je to učinio iz… »
Natho demantovao sukob sa stanojevićem: "Izrazito ga poštujem i imamo odličan odnos"

Natho demantovao sukob sa stanojevićem: "Izrazito ga poštujem i imamo odličan odnos"

Večernje novosti 30.04.2022
IZRAELSKI internacionalac Bibars Natho oglasio se povodom sve češćih glasina da između njega i trenera Partizana Aleksandra Stanojevića postoje nesglasice. Poruka iskusnog veziste je jasna - istina je sasvim suprotna! FOTO: M. Vukadinović Glasine su… »
Čuo sam glasine, moram da se oglasim! Natho progovorio o problemu sa Stanojevićem: Evo šta je istina!

Čuo sam glasine, moram da se oglasim! Natho progovorio o problemu sa Stanojevićem: Evo šta je istina!

Mondo 30.04.2022
Bibars Natho demantovao je priče o sukobu sa Aleksandrom Stanojevićem i pojasnio koliko je trener značajan za Partizan. Bibars Natho demantovao je priče o sukobu sa Aleksandrom Stanojevićem i pojasnio koliko je trener značajan za Partizan. Između… »
Natho se oglasio povodom navodnih sukoba: Ne bi bili ni upola dobri bez Stanoja!

Natho se oglasio povodom navodnih sukoba: Ne bi bili ni upola dobri bez Stanoja!

Hot sport 30.04.2022
Izraelac se oglasio na Instagramu! Nedavno su se pojavile glasine da je Bibars Natho u sukobu sa šefom struke velikana iz Humske, Aleksandrom Stanojevićem, ali je sve tvrdnje Izraelac demantovao na svom Instagram nalogu. – Nedavno sam čuo glasine o… »

Vesti dana »