Povezane vesti
"Konvertitski sindrom" Cetinje kolektivno učestvuje u nasilju nad Srbima
Alo 30.04.2022
Istoričar dr Aleksandar Raković kazao je danas za RTRS da Cetinje kolektivno učestvuje u nasilju nad Srbima: neki fizičkom agresijom, neki podrškom nasilju, a neki prećutkivanjem tog nasilja. Raković je kazao da je reč o istovetnom konvertitskom… »
Konvertitski sindrom: Cetinje kolektivno učestvuje u nasilju nad Srbima
Večernje novosti 30.04.2022
ISTORIČAR dr Aleksandar Raković kazao je danas za RTRS da Cetinje kolektivno učestvuje u nasilju nad Srbima: neki fizičkom agresijom, neki podrškom nasilju, a neki prećutkivanjem tog nasilja. Foto: Printskrin Youtube/ HelmCast Raković je kazao da… »
Vesti dana »

Studentski i građanski protest u Šapcu – centralni deo programa počeo odavanjem pošte stradalima u Novom Sadu
RTV pre 39 minutajoš 44 povezane

Anketna komisija: Rokovi za rekonstrukciju Železničke stanice skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva Srbije
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 4 satijoš 41 povezana

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Radio sto plus pre 8 satijoš 6 povezanih

Napad na demonstrante u Bačkom Petrovcu, zastrašuju i prete delegatima za izbor predsednika Matice Slovačke
Danas pre 6 satijoš 16 povezanih