Povezane vesti
Vlajić: Da li vidim Dačića u novoj vladi – pitanje od milion dolara
N1 Info 02.05.2022
Novinar Đorđe Vlajić izjavio je u Novom danu da je pitanje "vidi li Ivicu Dačića u novoj vladi" pitanje od milion dolara. "Meni zanimljiv signal je ćutanje Ivice Dačića, on se pravi mrtav, a u stvari pravi politički račun. Ja mislim da je… »
Danas 02.05.2022
Novinar Đorđe Vlajić izjavio je u Novom danu da je pitanje „vidi li Ivicu Dačića u novoj vladi“ pitanje od milion dolara. „Meni zanimljiv signal je ćutanje Ivice Dačića, on se pravi mrtav, a u stvari pravi politički račun. Ja mislim da je… »
Nova 02.05.2022
Novinar Đorđe Vlajić izjavio je u Novom danu da je pitanje "vidi li Ivicu Dačića u novoj vladi" pitanje od milion dolara. "Meni zanimljiv signal je ćutanje Ivice Dačića, on se pravi mrtav, a u stvari pravi politički račun. Ja mislim da je… »
Kristofer Hil: Ako mislite da će Rusija pomoći u vezi sa Kosovom – razmislite ponovo
Danas 01.05.2022
Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil izjavio je u intervjuu Glasu Amerike da SAD i EU očekuju da se Srbija priključi sankcijama Rusiji, ali da sama odlučuje o tome i da nema pritisaka, ali nije mogao da kaže da li će biti posledica po… »
Vesti dana »

Studenti opkolili zgradu RTS i najavili blokadu od 22 sata
Bloomberg Adria pre 4 satijoš 56 povezanih

Predstavnik sindikata: Ljudi praktično zarobljeni na radnom mjestu u RTV Vojvodine
Al Jazeera pre 1 satjoš 83 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornice opozicije blokirale izlaz iz sale (FOTO)
Insajder pre 5 satijoš 33 povezane

Na hiljade studenata pešači ka Beogradu na veliki protest 15. marta: Pogledajte putanje i gradove iz kojih dolaze
Nova pre 10 satijoš 4 povezane

Objavljena imena roditelja koji u ime SNS sabotiraju obustavu nastave
Nova pre 3 satajoš 38 povezanih