Повезане вести
Влајић: Да ли видим Дачића у новој влади – питање од милион долара
Н1 Инфо 02.05.2022
Новинар Ђорђе Влајић изјавио је у Новом дану да је питање "види ли Ивицу Дачића у новој влади" питање од милион долара. "Мени занимљив сигнал је ћутање Ивице Дачића, он се прави мртав, а у ствари прави политички рачун. Ја… »
Данас 02.05.2022
Новинар Ђорђе Влајић изјавио је у Новом дану да је питање „види ли Ивицу Дачића у новој влади“ питање од милион долара. „Мени занимљив сигнал је ћутање Ивице Дачића, он се прави мртав, а у ствари прави политички рачун. Ја… »
Нова 02.05.2022
Новинар Ђорђе Влајић изјавио је у Новом дану да је питање "види ли Ивицу Дачића у новој влади" питање од милион долара. "Мени занимљив сигнал је ћутање Ивице Дачића, он се прави мртав, а у ствари прави политички рачун. Ја… »
Кристофер Хил: Ако мислите да ће Русија помоћи у вези са Косовом – размислите поново
Данас 01.05.2022
Амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил изјавио је у интервјуу Гласу Америке да САД и ЕУ очекују да се Србија прикључи санкцијама Русији, али да сама одлучује о томе и да нема притисака, али није могао да каже да ли ће бити… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: За 180.000 домаћинстава нижи рачуни за струју уз помоћ државе
Нова пре 40 минутајош 14 повезаних
Расте број повређених у снажном земљотресу у Јапану, влада упозорава на могући јачи потрес
Еуроневс пре 1 сатјош 16 повезаних
Тепић (ССП): Власт планира удар на правосуђе да уклони трагове свог криминала
Бета пре 20 минутајош 11 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 35 минутајош 14 повезаних