Повезане вести

Влајић: Да ли видим Дачића у новој влади – питање од милион долара

Н1 Инфо 02.05.2022
Новинар Ђорђе Влајић изјавио је у Новом дану да је питање "види ли Ивицу Дачића у новој влади" питање од милион долара. "Мени занимљив сигнал је ћутање Ивице Дачића, он се прави мртав, а у ствари прави политички рачун. Ја… »

Данас 02.05.2022
Новинар Ђорђе Влајић изјавио је у Новом дану да је питање „види ли Ивицу Дачића у новој влади“ питање од милион долара. „Мени занимљив сигнал је ћутање Ивице Дачића, он се прави мртав, а у ствари прави политички рачун. Ја… »

Нова 02.05.2022
Новинар Ђорђе Влајић изјавио је у Новом дану да је питање "види ли Ивицу Дачића у новој влади" питање од милион долара. "Мени занимљив сигнал је ћутање Ивице Дачића, он се прави мртав, а у ствари прави политички рачун. Ја… »
Кристофер Хил: Ако мислите да ће Русија помоћи у вези са Косовом – размислите поново

Кристофер Хил: Ако мислите да ће Русија помоћи у вези са Косовом – размислите поново

Данас 01.05.2022
Амерички амбасадор у Србији Кристофер Хил изјавио је у интервјуу Гласу Америке да САД и ЕУ очекују да се Србија прикључи санкцијама Русији, али да сама одлучује о томе и да нема притисака, али није могао да каже да ли ће бити… »

Вести дана »