Povezane vesti
Dejan doživeo pomračenje Dragojević napravio haos nakon što je otkriveno sa kim je flertovao sinoć, a onda šokirao izjavom…
Alo 04.05.2022
Skandal od prethodnog dana ne prestaje. U toku je radio emsija Amnezija. Nakon Aleks Nikolić, Filip Car i Nenad Aleksić Ša su ugostili Dejana Dragojevića. - Sinoć je bilo dva ozbiljan vokala, i Aleksandra i Isak ja sam bio oduševljen. Jako mi je drago… »
Dejan šutnuo Aleks Dragojević raskrinkan u programu uživo, Nikolićeva obelodanila šta je uradio misleći da ga niko ne vidi…
Alo 04.05.2022
Verujemo da će nastati opšti haos. U toku je radio emsija Amnezija, a današnja gošća Filipa Cara i Nenada Aleksića Ša bila je Aleks Nikoliić sa kojom su razgovarali o njenom odnosu sa Dejanom Dragojevićem. Naime, zadrugarka se dotakla njihovog haosa od… »
Vesti dana »
Pakleni talas ne popušta, a tek stiže najgore! RHMZ izdao niz upozorenja: Evo gde će grmeti, a gde živa ide na ekstremnih 38 stepeni!
Blic pre 51 minutajoš 9 povezanih
Jajima na Kurtija u skupštini: Nova epizoda kosovske političke krize
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
Srećan Sveti Pantelija! Ako vas danas izljubi potpuni stranac, ne brinite, ima dobar razlog za to.
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Na današnji dan 9. avgust: Košarkaška reprezentacija SR Jugoslavije postala svetski šampion
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana