Повезане вести
Дејан доживео помрачење Драгојевић направио хаос након што је откривено са ким је флертовао синоћ, а онда шокирао изјавом…
Ало 04.05.2022
Скандал од претходног дана не престаје. У току је радио емсија Амнезија. Након Алекс Николић, Филип Цар и Ненад Алексић Ша су угостили Дејана Драгојевића. - Синоћ је било два озбиљан вокала, и Александра и Исак ја сам био… »
Дејан шутнуо Алекс Драгојевић раскринкан у програму уживо, Николићева обелоданила шта је урадио мислећи да га нико не види…
Ало 04.05.2022
Верујемо да ће настати општи хаос. У току је радио емсија Амнезија, а данашња гошћа Филипа Цара и Ненада Алексића Ша била је Алекс Николиић са којом су разговарали о њеном односу са Дејаном Драгојевићем. Наиме, задругарка се… »
Вести дана »

Први пут на "Блиц" ТВ: Вучић: 15. марта многи делови полиције су били спремни да учествују у обојеној револуцији, многи су били окренули цеви према Ћациленду. Без обзира на то, увек сам веровао полицији
Блиц пре 52 минутајош 23 повезане

"Згазили би нас да немамо овако јаку војску": Вучић о војној паради: Хоћемо да покажемо шта смо радили, да пружимо одговор потенцијалним агресорима
Блиц пре 47 минутајош 16 повезаних

Поскупело гориво: Објављене нове цене које ће важити наредних седам дана
Нова пре 7 минутајош 12 повезаних