Povezane vesti
Otkrila sve o sukobu Dalila šokirala, uporedila Cara sa psom, pa priznala da li ga voli
Alo 04.05.2022
Dalila o sukobu sa Filipom Carem. Naredna gošća u radiju bila je Dalila Dragojević koja je progovorila o sukobu koji su ona i Filip Car imali prošle noći: - Ma on bio ubeđen da Đedović i ja radimo njemu iza leđa, on to shvata sve pogrešno. Ja sam pukla… »
Progovorila o filipu Dalila otkrila Marijani i Milici šta joj smeta kod Cara, pa ovim šokirala sve
Alo 04.05.2022
Ovo niko nije očekivao. Dalila Dragojević je razgovarala sa Marijanom Nikolić i Milicom Veselinović. Naime ona se žalila na ponašanje Filipa Cara tokom sinoćne žurke: - On je sinoć krenuo da vileni kada je saznao da Đedović daje njemu moje pare. Njemu je… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 5 minutajoš 35 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom osveženja
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 55 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 30 minutajoš 26 povezanih