Povezane vesti
Otvaranje izložbe slika "Iskra" Srđana Stefanovića 12. maja u Galeriji mts Dvorane
Alo 09.05.2022
Pune tri godine posvetio se istraživanju stakla. Izložba slika "Iskra" autora Srđana Stefanovića biće otvorena u četvrtak 12. maja u 19.30 u Galeriji mts Dvorane. Nakon Miloša Šobajića i Dada Đurića čija dela smo mogli da vidimo u Galeriji… »
Otvaranje izložbe slika "Iskra" Srđana Stefanovića 12.maja u Galeriji mts Dvorane
Telegraf 09.05.2022
"Bio sam poslednji učenik i lični asistent velikog Miloša Šobajića, te mi je ogromna čast što izlažem baš na ovom mestu, u galeriji koju je otvorio moj profesor Šobajić marta 2021. godine", poručuje Stefanović uoči izložbe. Izložba… »
Vesti dana »
Đajić saslušan u svojstvu građanina: Tužilac se sve vreme vodio time da treba da se utvrdi da li je bilo korupcije
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih
Tramp pristao da odloži primenu carina protiv Meksika, za Kanadu i Kinu važe od sutra
Nova pre 5 satijoš 43 povezane
Studenti Pravnog uputili apel Rektorskom kolegijumu: Odbijte Vučićev poziv, „ta institucija nema dodirnih tačaka niti sa prosvetom niti sa našim zahtevima“
Nova pre 1 satjoš 31 povezana
Štrajk dela prosvetnih radnika u Srbiji se nastavlja; ministarka Đukić Dejanović se sastala sa direktorima beogradskih škola
RTS pre 7 satijoš 30 povezanih