Povezane vesti
Ovde se ne zna ko koga je*e Zadrugar razvezao jezik i sasuo Anđelu i Dalili sve u lice, nije birao reči nakon skandala
Alo 10.05.2022
Nije ih štedeo, sasuo im sve u lice. U toku porodičnog sastanka na temu međuljudskih odnosa Anđelo Ranković je dobio reč. - Ja sam rekao da emocije nisu ugašene i da je to kompleksno. Sve što sam imao ja sam rekao, a šta će biti i kako će biti, ne mogu… »
Đedović ga napao nikad gore Anđelo promenio ploču nakon brutalne svađe, nema nikakve emocije prema Dalili
Alo 10.05.2022
Marko Đedović brutalno napao Anđela, teške optužbe su pale na Rankovićev račun. U toku je porodični sastanak na temu međuljudskih odnosa. Ovonedeljni vođa Stefan Karić je reč dao Anđelu Rankoviću, kako bi definisao svoj odnos sa Dalilom Dragojević. Marko… »
Vesti dana »
Stevanović (Fondacija Ćuruvija): Vlast nema nameru da omogući REM-u da radi po zakonu
Beta pre 1 satjoš 48 povezanih
Novi udar na Kijev, u plamenu bolnica i zgrada Akademije nauka; Kremlj: Ukrajina mora da plati cenu
RTS pre 1 satjoš 21 povezana
Novosadski aktivisti: Pomilovanje potvrdilo da je reč o montiranom političkom postupku
Mašina pre 1 satjoš 44 povezane
Sutra i do 25 stepeni! Miholjsko leto ne posustaje, oglasio se RHMZ: Evo kakvo nas vreme očekuje večeras i tokom noći
Dnevnik pre 32 minutajoš 37 povezanih
Ko će biti na izborima 25. oktobra: RIK do sada proglasio 13 izbornih lista, evo kada ističe rok za prijavu
NIN pre 8 satijoš 25 povezanih