Повезане вести
Бил Гејтс позитиван на корона вирус
Данас 11.05.2022
Амерички милијардер и оснивач „Мајкрософта“ Бил Гејтс саопштио је у објави на свом Твитер профилу да позитиван на корона вирус. Како је навео, има благе симптоме инфекције и у складу са саветима стручњака ће бити у изолацији док… »
Бил Гејтс заражен коронавирусом
Еуроневс 11.05.2022
Амерички предузетник и оснивач Мајкрософта Бил Гејтс тестиран је позитивно на коронавирус. Гејтс је на Твитеру навео да има благе симптоме инфекције. И'ве тестед поситиве фор ЦОВИД. И'м експериенцинг милд симптомс анд ам фолловинг… »
Бил Гејтс има корону
Н1 Инфо 11.05.2022
Оснивач Мајкрософта Бил Гејтс објавио је на Твитеру да је позитиван на коронавирус. „Добио сам позитиван резултат на ковид. Имам благе симптоме и слушаћу савете стручњака о изолацији док не оздравим“, написао је Гејтс. И'ве… »
Бил Гејтс позитиван на корону: Милијардер се открио у каквом је здравственом стању
Блиц 11.05.2022
Бил Гејтс, један од најбогатијих људи у свијету и велики донатор у борби против ковида 19, саопштио је да је позитиван на вирус корона. Он је у објави на Твитеру рекао да има благе симптоме. Гејтс (66) је саопштио да је у… »
Бил Гејтс има корону: Имам среће да сам примио вакцину и бустер
Нова 11.05.2022
Бил Гејтс, један од најбогатијих људи и оснивач "Мајкрософта", позитиван је на коронавирус. Гејтс је на Твитеру навео да има благе симптоме. Додао је да ће бити у изолацији док се не буде осећао добро. „Имам среће да сам примио… »
Бил Гејтс има корону! Милијардер потврдио да је заражен, ево како се осећа!
Мондо 11.05.2022
Бил Гејтс има корону, потврдио на Твитеру и описао како се осећа! Бил Гејтс има корону, потврдио на Твитеру и описао како се осећа! Бил Гејтс има корону, добио је позитиван тест и тренутно је у самоизолацији. Софтверски магнат и… »
Бил Гејтс има корону: Синоћ је саопштено у каквом је стању
Телеграф 11.05.2022
Милијардер се огласио на Твитеру. Бил Гејтс, један од најбогатијих људи и оснивач Мајкрософта, позитиван је на коронавирус и осећа благе симптоме, потврђено је. Он је ово саопштио и преко свог Твитера, где је написао да ће бити… »
Вести дана »
Цвејић: Одлука о повлачењу четири члана РЕМ није изненађење, други пут рекли не политичком насиљу
Бета пре 1 сатјош 43 повезане
Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти
Наслови.аи пре 1 сатјош 38 повезаних
Магла отежава саобраћај, док се очекује пораст температуре и температурни рекорд у недељу
Наслови.аи пре 17 минутајош 33 повезане
Фискални савет: Најважније очување стабилности, стратегија одговорила том задатку
РТВ пре 1 сатјош 14 повезаних