Повезане вести
Туча ''Делија'' и ''Гробара'' на Аутокоманди, има и теже повређених?
Спортске.нет 11.05.2022
Извесно је, Партизан и Црвена звезда ће 26. маја играти у финалу Купа Србије, а између првог полуфинала између Партизана и Војводине и другог које играју Црвена звезда и Нови Пазар, дошло је до великог сукоба навијача два наша… »
Да никад више не играмо против звезде! Порука из Пазара после дебакла: Боље да предамо меч!
Мондо 11.05.2022
Тренер Новог Пазара Томислав Сивић био је видно незадовољан после тешког пораза свог тима у Београду. Тренер Новог Пазара Томислав Сивић био је видно незадовољан после тешког пораза свог тима у Београду. Завршен је и други… »
Павков направио шоу након меча: Голгетер Звезде у улози фотографа, Станковић позирао! (видео)
Хот спорт 11.05.2022
Сјајна атмосфера у редовима црвено-белих! Црвена звезда је са убедљвих 8:0 савладала Нови Пазар у полуфиналу Купа Србије. Чета Дејана Станковића декласирала је ривала који се бори за опстанак у елитном рангу српског фудбала… »
Трофеји су у ДНК црвене звезде! На "Маракани" желе дуплу круну: Станковић је на овоме инсистирао!
Мондо 11.05.2022
Црвена звезда је победиа Нови Пазар и прошла у финале Купа Србије. Црвена звезда је победиа Нови Пазар и прошла у финале Купа Србије. Црвена звезда жели дуплу круну. У шампионату има два бода предности у односу на Партизан и… »
Твитови - Звезда послала поруку Партизану?
Спортске.нет 11.05.2022
Црвена звезда је вечерас декласирала Нови Пазар, славила је са 8:0 и још лакше него што се очекивало изборила пласман у финале Купа. Тамо ће Звездин ривал бити Партизан, два наша најбоља клуба бориће се други пут узастопно за… »
Тренер Војводине: Не заслужујемо овакав третман
Спортски журнал 11.05.2022
Тим из Новог Сада изгубио је у Београду од Партизана са 2:1 у полуфиналу Купа Србије. Драган Радојичић, шеф стручног штаба тима Новосађана, био је видно револтиран после пораза у Хумској: - Моји играчи су били одлични, свака им… »
Звезда бројала до осам и заказала ново финале са Партизаном
Спорт клуб 11.05.2022
Фудбалери Црвене звезде играће у финалу Купа Србије против Партизана пошто су у полуфиналу на свом стадиону убедљиво савладали тим Новог Пазара са 8:0. Утакмица је врло брзо изгубила драж неизвесности, пошто је питање победника… »
Очекивано финале: Звезда дала осам Новом Пазару и заказала мегдан са Партизаном
Н1 Инфо 11.05.2022
Фудбалери Црвене звезде играће у финалу Купа Србије против Партизана пошто су у полуфиналу на свом стадиону убедљиво савладали тим Новог Пазара са 8:0. Утакмица је врло брзо изгубила драж неизвесности, пошто је питање победника… »
Звездина најубедљивија победа у сезони за пласман у финале Купа!
Спортске.нет 11.05.2022
За трофеј победника Купа Србије и овог пролећа ће се, други пут узастопно, борити екипе Партизана и Црвене звезде. Најпре су данас црно-бели савладали Војводину са 2:1 у првом полуфиналу, а Звезда је потом експресно завршила… »
Звездина "осмица" против Пазараца, дерби у финалу Купа
Дневник 11.05.2022
БЕОГРАД: Фудбалери Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Србије, пошто су вечерас у полуфиналу убедљиво савладали Нови Пазар 8:0 (5:0). Стрелци за црвено-беле били су Ел Фарду Бен у шестом, Охи Омоџујанфо у 12. из пенала… »
Голман Пазара осам пута вадио лопту из мреже: Звездина деца доминирала у наставку, првенци Станковића и Станића! (видео)
Хот спорт 11.05.2022
Вечити дерби у финалу Купа Србије! Фудбалери Црвене звезде направили су корак оближе одбрани титуле у Купу Србије. Изабраници Дејана Станковића дословно су ‘разбили’ екипу Новог Пазара. Црвено-бели су на стадиону ‘Рајко Митић‘… »
Хвали и критикује екипу у исто време: Станојевић у чуду након утакмице – ‘Ово се није десило откако сам ја тренер Партизана!’…
Хот спорт 11.05.2022
Станојевић је остао у шоку. Успели су црно-бели да обезбеде пласман у финалу Купа Србије, пошто су данас на свом стадиону победили Војводину резултатом 2:1. Овај резултат можда не осликава право стање на терену, пошто су домаћи… »
Твитови - ''Гробари'' о поређењу са Барсом, али и ''неправди епских размера''...
Спортске.нет 11.05.2022
Партизан је данас на свом терену изборио пласман у финале Купа Србије, савладао је Војводину са 2:1 и како сада ствари стоје гледаћемо ''вечити дерби у финалу, јер Звезда већ после двадесетак минута игре води против Новог Пазара… »
Шокантна изјава тренера Пролетера: ‘Рекао сам судији да ме је навијач погодио каменицом, он ми је само рекао јбг!’ (видео)…
Хот спорт 11.05.2022
Тренер голмана Пролетера је извукао најдебљи крај. Минулог викенда било је врло бурно у Суперлиги Србије, а меч који је привукао највише пажње дефинитвно јесте сусрет Радничког из Крагујевца и Пролетера. У питању је била… »
„У Крагујевцу сам погођен каменом, судија ми каже: јбг“
Спорт клуб 11.05.2022
У недељу је одиграна у прилично бурној атмосфери утакмица између Радничког 1923 и Пролетера (2:1), два директна ривала у борби за опстанак у Суперлиги Србије. После утакмице појавио се снимак на коме се види навијач који је… »
Вести дана »

Састају се Путин и Зеленски? Трамп верује да још увек постоји могућност да дође до директног сусрета
Курир пре 25 минутајош 64 повезане

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 8 минутајош 59 повезаних

Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, спремни смо да одговоримо
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 8 сатијош 16 повезаних