Povezane vesti
Konstrakta: Vraćamo se kući, lavor i ja. Oprala!
Svet plus 15.05.2022
Ana Đurić Konstrakta je na duhovit način na svom Instagram profilu, najavila povratak u Srbiju! Vraćamo se kući, lavor i ja. Oprala! Ana Đurić Konstrakta osvojila je 5. mesto na Evroviziji u Torinu, a sada se vraća u Srbiju. Duhovita kao i uvek, najavila… »
"Vraćamo se kući lavor i ja.: Oprala" Konstrakta stiže u Srbiju, objavila fotografiju koja je obeležila njen nastup na…
Blic 15.05.2022
Nakon veličanstvenog nastupa kojim je oduševila Evropu i osvojila 5. mesto, naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta se vraća u Srbiju. Ona je, naime, o povratku, na originalan način obavestila svoje pratioce na Instagramu kojih… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 16 minutajoš 34 povezane

Otišao iz zvezde i odmah pokazao klasu! Andrej Đurić blista u dresu Malmea: Proglašen za igrača meča derbija protiv Kopenhagena, navijači ga već obožavaju...
Kurir pre 1 satjoš 43 povezane

Šta će biti sa robom koja je trenutno u tranzitu za Ameriku? Trampove istorijske carine vs. ceo svet: Sve što treba da znate (foto)
Blic pre 37 minutajoš 53 povezane

Ceo svet očekuje sastanak Putina i Trampa! Evo kada će se to destiti
Pravda pre 42 minutajoš 28 povezanih