Повезане вести
После тврдњи о "бруталној крађи", Станојевић једном реченицом "пецнуо" Звезду!
Спортске.нет 17.05.2022
Партизан ће у последњем колу првенства дочекати Раднички из Ниша, док ће Вождовац играти на Маракани против Црвене звезде. "Честитам 'црно-белима' на победи. Жао ми је што нам је прво полувреме исцурело из руку, енергетски нисмо… »
"Брутално смо покрадени": Тренер Партизана бесан: Титула нам је одузета
Вечерње новости 17.05.2022
ТРЕНЕР Партизана Александар Станојевић изјавио је синоћ да се не нада освајању титуле и "поред тога што је Партизан на терену заслужио да буде први". ФОТО: ФК Партизан Партизан је синоћ у гостима победио Вождовац са 3:0, у… »
Не могу да верујем да се унапред све зна! Станојевић добацивао Линти на конференцији: "Ни ја нисам могао да верујем!"
Мондо 17.05.2022
Занимљива конференција за медије Александра Станојевића и Александра Линте после меча Вождовца и Партизана. Занимљива конференција за медије Александра Станојевића и Александра Линте после меча Вождовца и Партизана. Александар… »
Станојевић: Разочаран сам, титула нам није дозвољена
Данас 16.05.2022
После победе његове екипе против Вождовца у гостима 3:0, тренер Партизана Александар Станојевић рекао је да је много разочаран распелтом шампионске трке црно-белих са Црвеном звездом. „С обзиром какве се ствари дешавају, није… »
Вести дана »
Грађани блокирали "сумњиви ауто": Не дају да изађе из села - полиција интервенише (видео)
Правда пре 40 минутајош 35 повезаних
УЖИВО: Кошаркаши Србије гостују БИХ у 2. колу квалификација за СП
Спорт клуб пре 5 минутајош 66 повезаних
Наставља се одрон пута код Центра изврсности у Крагујевцу (ВИДЕО)
Глас Шумадије пре 2 сатајош 2 повезане
Временска прогноза за Србију: Суво са сунчаним интервалима и хладним јутром, магла у котлинама
Наслови.аи пре 1 сатјош 31 повезана