Povezane vesti

Lažna dojava o bombi u Policijskoj upravi u Kragujevcu

Politika 17.05.2022
KRAGUJEVAC – Policija u Kragujevcu dobila je dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Policijske uprave, nakon čega je kontradiverzionom kontrolom utvrđeno da je bila lažna, rečeno je Tanjugu u MUP-u u tom gradu. Dojava o bombi je stigla u 11.30 sati… »

FOTO Saga se nastavlja: Nove dojave o bombama, evakuisana dva tržna centra u Beogradu

Radio 021 17.05.2022
U Beogradu je nekoliko tržnih centara danas dobilo anonimne pretnje bombama a policija ih sve proverava, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). Pretnje su primili tržni centar u Rajićevoj, na Voždovcu, na Karaburmi, kao i u Rakovici… »

Nove dojave o bombama u više objekata u Beogradu

Dnevnik 17.05.2022
BEOGRAD: Dojave o bombama stigle su danas u tržne centre Rajićeva, BIG Rakovica, Banjica, Karaburma i Ada Mol, saznaje Tan‌jug. Pink javlja i da su zbog dojava o bombi evakuisani SC Olimp na Zvezdari i studentski dom "Mika Mitrović" na Voždovcu… »

Dojave o bombama u tržnim centrima i studentskim domovima u Beogradu

Slobodna Evropa 17.05.2022
U tržnim centrima “Rajićeva” i Big Fashion u Beogradu , kao i u pojedinim studentskim domovima stigle su dojave o bombama, nezvanično je potvrđeno za Radio Slobodna Evropa (RSE) iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP). Dojave su stigle u… »

Nove dojave o bombama u tržnim centrima i studentskim domovima, policija i na Trgu republike

Danas 17.05.2022
Dojave o bombama kako iz MUP-a za Danas nezvanično kažu stigle su u studentske domove Karaburma, Mika Mitrović i Patris Lumumba, i tržne centre „Rajićeva“ i „BIG Rakovica“, „Stadion“, „Banjica“, „Ada mol“ i „Karaburma“. Dojava… »

Zarobljeni automobili građana u „Rajićevoj“, turisti ne mogu nazad u hotel

Nova 17.05.2022
Dojava o bombi u Tržnom centru u Rajićevoj u Beogradu, na čijem poslednjem spratu se nalazi hotel, stigla je oko 16 časova u utorak, a ni nekoliko sati kasnije kontra-diverziona ekipa MUP-a nije stigla da pregleda objekat. Kako su za N1 rekli… »

Uhapšen mladić iz Požege, opljačkao kladionicu pod pretnjom čekićem

Euronews 17.05.2022
Policija je u Požegi uhapsila M.M. (2003) iz Požege zbog postojanja osnova sumnje da je opljačkao jednu kladionicu. Sumnja se da je on u februaru ove godine, u kladionici u Požegi, uz pretnju čekićem odgurnuo radnika i sa pulta uzeo oko 151.000… »

Zarobljeni automobili u garaži u Rajićevoj, turisti ne mogu u hotel zbog bombe

N1 Info 17.05.2022
Dojava o bombi u Tržnom centru u Rajićevoj u Beogradu, na čijem poslednjem spratu se nalazi hotel, stigla je oko 16 časova u utorak, a ni nekoliko sati kasnije kontra-diverziona ekipa MUP-a nije stigla da pregleda objekat. Kako su za N1 rekli… »

Upao u kladionicu i uz pretnju čekićem uzeo novac: Uhapšen razbojnik (19) u Požegi: Odgurnuo radnika i sa pulta uzeo oko…

Blic 17.05.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Požege rasvetlili su razbojništvo i uhapsili M. M. (19) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio krivično pomenuto krivično delo. Sumnja se da je on u februaru ove godine, u kladionici u… »

Stižu nove dojave o bombama, evakuacija tržnih centara i studentskog doma

N1 Info 17.05.2022
Pretnje su primili tržni centar u Rajićevoj, na Voždovcu, na Karaburmi kao i u Rakovici. Anonimnu pretnju bombom je primio i Studentski dom na Karaburmi, potvrdio je MUP. Reporterka N1 javlja da je tržni centar u Rajićevoj evakuisan i da se čeka… »

Požega: Uhapšen zbog razbojništva u kladionici

B92 17.05.2022
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova iz Požege rasvetlili su razbojništvo i uhapsili M.M. (2003) iz Požege. I to zbog postojanja osnova sumnje, da je izvršio pomenuto krivično delo. Sumnja se da je on u februaru ove godine, u kladionici u… »

Nova dojava o bombi - ovoga puta na Zvezdari! U toku je evakuacija studenata i zaposlenih iz studentskog doma

Mondo 17.05.2022
Stigla je dojava o bombi u studentskom domu "Patris Lumumba" na Zvezdari. Stigla je dojava o bombi u studentskom domu "Patris Lumumba" na Zvezdari. Ne prestaje serija dojava o bombama u Beogradu i ovog popodneva. Danas su na meti tržni i sportski centri… »

Dojave o bombama ne prestaju! Sad je na meti studentski dom "Patris Lumumba" na Zvezdari, u toku hitna evakuacija svih…

Kurir 17.05.2022
Ne prestaje serija dojava o bombama u Beogradu i ovog popodneva. Danas su na meti tržni i sportski centri, ali i studenstki domovi. Posle dojave o bombi u studentskom domu "Mika Mitrović" na Voždovcu, nekoliko sati kasnije stigla je ista dojava, ali za… »

MUP: Anonimne pretnje bombama u tržnim centrima u Beogradu, policija proverava

Novi magazin 17.05.2022
U Beogradu je nekoliko tržnih centara danas dobilo anonimne pretnje bombama a policija ih sve proverava, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). Pretnje su primili tržni centar u Rajićevoj, na Voždovcu, na Karaburmi kao i u… »

Dojave o bombama širom Beograda se nastavljaju: Procurio preteći spisak; oglasio se MUP

B92 17.05.2022
Dojave o bombama stigle su danas u tržne centre Rajićeva, BIG Rakovica, Banjica, Karaburma i Ada Mol, saznaje Tanjug. Pink javlja i da su zbog dojava o bombi evakuisani SC Olimp na Zvezdari i studentski dom "Mika Mitrović" na Voždovcu. U toku je i… »

Dojava o bombi i u studentskom domu „Patris Lumumba“

Nova 17.05.2022
Serija dojava o bombama ne prestaje u Beogradu, a na meti je ponovo i studentski dom "Patris Lumumba", saznaje Nova.rs. U toku je evakuacija svih studenata i zaposlenih iz studentskog doma. Dojava o bombi je takođe bila i u studentskom domu „Mika… »

Hapšenje zbog pljačke uz pretnju čekićem

Danas 17.05.2022
Požeška policija uhapsila je M.M. (19) iz Požege, zbog osnova sumnje da je izvršio razbojništvo u kladionici u Požegi. Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Užicu, sumnja se da je on u februaru u kladionici u Požegi, uz pretnju… »

Evakuacija dva tržna centra u Beogradu: Stižu nove dojave o bombama

Nova 17.05.2022
Dojave o bombama stigle su u tržne centre "Rajićeva" i "BIG Rakovica", saznaje Nova.rs. A post shared by SERBIA LIVE - BEOGRAD (@serbialive_beograd) U toku je evakuacija svih zaposlenih i posetilaca. Kako građani javljaju na društvenim mrežama… »

Studentski dom „Mika Mitrović“ evakuisan: Stigla dojava o bombi

Nova 17.05.2022
Studentski dom "Mika Mitrović" na Voždovcu evakuisan je upravo zbog dojave o postavljenoj bombi, saznaje Nova.rs. Studenti su evakuisani, pretpostavlja se da će uskoro na lice mesta stiće kontradiverziona ekipa MUP koja bi trebalo da pregleda dom… »

Haos u Požegi: Mladić uleteo sa čekićem u kladionicu i ukrao 150.000

Telegraf 17.05.2022
Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Požegi. Policija je u Požegi uhapsila meštanina M.M. (19) zbog sumnje da je uz pretnju čekićem iz kladionice ukrao 151.000 dinara… »

U Zrenjaninu potpuno stala vakcinacija protiv kovida: U Domu zdravlja kažu da će zainteresovane vakcinisati samo radnim…

Danas 17.05.2022
Zrenjaninci se ubuduće protiv korona virusa mogu vakcinisati samo radnim danima, od 8 do 16 časova, saopšteno je iz Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“. Vakcinalni punkt se nalazi u zgradi Stare specijalističke poliklinike. Razlog za promenu radnog… »

I u Kragujevcu lažna dojava o bombi u policiji

Danas 17.05.2022
Policijska uprava u Kragujevcu dobila je danas telefonsku prijavu da je postavljena bomba u zgradi Policijske uprave koja se nalazi u krilu Skupštine grada. – Prijava je stiga oko 11 sati i 30 minuta. Svi radnici su evakuisani a kontradiverziona… »

Lažna dojava o bombi u Policijskoj upravi u Kragujevcu

Euronews 17.05.2022
Policija u Kragujevcu dobila je dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Policijske uprave, nakon čega je kontradiverzionom kontrolom utvrđeno da je bila lažna, rečeno je Tanjugu u MUP-u u tom gradu. Dojava o bombi je stigla u 11.30 sati. Inače, zgrada… »

Dojava o bombi u Policijskoj upravi u Kragujevcu

Blic 17.05.2022
Policija u Kragujevcu dobila je dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Policijske uprave, nakon čega je kontradiverzionom kontrolom utvrđeno da je bila lažna. Dojava o bombi je stigla u 11.30 sati a kako je rečeno Tanjugu u MUP-u u tom gradu, u pitanju… »

I Kragujevac na meti dojava: Lažno obaveštenje o bombi u Policijskoj upravi

B92 17.05.2022
Policija u Kragujevcu dobila je dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Policijske uprave, nakon čega je kontradiverzionom kontrolom utvrđeno da je bila lažna, rečeno je iz MUP-a u tom gradu. Dojava o bombi je stigla u 11.30 sati. Inače, zgrada… »

Dojava o bombi u Policijskoj upravi u Kragujevcu

Telegraf 17.05.2022
Dojava je stigla u 11:30. Policija u Kragujevcu dobila je dojavu o postavljenoj bombi u zgradi Policijske uprave, nakon čega je kontradiverzionom kontrolom utvrđeno da je bila lažna, rečeno je Tanjugu u MUP-u u tom gradu. Dojava o bombi je stigla u… »

U Zaječaru objavljen plan vakcinacije protiv kovida i gripa do 23. maja

Danas 17.05.2022
Iz Zavoda za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru objavili su plan vakcinacije protiv korona virusa i sezonskog gripa do 23. maja. U Zaječaru dostupne vakcine dva proizvođača. Građani Zaječara do 23. maja mogu bez zakazivanja da se vakcinišu… »

Vesti dana »

Danas oblačno i kišovito vreme

Politika pre 53 minutajoš 24 povezane

Kina najavila nove vojne vježbe oko Tajvana

Slobodna Evropa pre 3 satajoš 17 povezanih

Zvezda bez Pešića i Ivanića u Jermeniji

Politika pre 59 minutajoš 18 povezanih