Povezane vesti
"Ništa mi se nije posebno svidelo": Ognjen Amidžić iskreno o Konstrakti i Ukrajincima na Evroviziji
Večernje novosti 19.05.2022
POBEDNICI ovogodišnje Evrovizije jesu članovi ukrajinskog Kaluš orkestra, čiji nastup nije oduševio voditelja Ognjena Amidžića. Foto: Arhiva On je otkrio kako mu se dopadaju ovogodišnji izvođači na Eurosongu, kao i šta misli o pobednicima. - Nije mi se… »
Nije mi se ništa posebno svidelo! Ognjen Amidžić o Konstrakti i Ukrajini na Evroviziji - "Znali smo šta će se desiti"
Mondo 19.05.2022
Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Ovogodišnji pobednik Evrovizije je Ukrajina, koju… »
Vesti dana »
Ništa od iznenađenja na Mundijalu: Alžir preokretom u drugom poluvremenu došao do pobede
Danas pre 9 minutajoš 26 povezanih
I danas toplo i sparno, sa uslovima za kišu i nepogode: Kada se očekuje stabilizacija vremena
N1 Info pre 3 minutajoš 7 povezanih
Utakmica Francuska - Irak prekinuta zbog važnog američkog pravila: "Molimo vas, odmah potražite zaklon"
Mondo pre 5 satijoš 12 povezanih
Vremeplov: Skadarski vezir Mahmud paše Bušatlija spalio cetinjski manastir
RTV pre 6 satijoš 4 povezane
I to se dogodilo! Odigrano prvo poluvreme bez pauze na Mundijalu! Posle onoga što se dogodilo, sudija nije imao drugi izbor!
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih