Povezane vesti
"Ništa mi se nije posebno svidelo": Ognjen Amidžić iskreno o Konstrakti i Ukrajincima na Evroviziji
Večernje novosti 19.05.2022
POBEDNICI ovogodišnje Evrovizije jesu članovi ukrajinskog Kaluš orkestra, čiji nastup nije oduševio voditelja Ognjena Amidžića. Foto: Arhiva On je otkrio kako mu se dopadaju ovogodišnji izvođači na Eurosongu, kao i šta misli o pobednicima. - Nije mi se… »
Nije mi se ništa posebno svidelo! Ognjen Amidžić o Konstrakti i Ukrajini na Evroviziji - "Znali smo šta će se desiti"
Mondo 19.05.2022
Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Ovogodišnji pobednik Evrovizije je Ukrajina, koju… »
Vesti dana »
Direktor bolnice u Čačku se obratio zbog smrti devojčice: "Dva anesteziologa i kardiologa su odmah upućena u salu"
Mondo pre 2 satajoš 68 povezanih
Građanima počela da stižu prva rešenja o upisu bespravnih objekata
Sputnik pre 7 minutajoš 33 povezane
Kragujevački zborovi pozvali na skup podrške aktivisti kome je demoliran automobil
N1 Info pre 7 satijoš 11 povezanih
(Video) Pao kran na gradilištu na Ledinama, jedna osoba prevezena u Urgentni centar
Blic pre 10 satijoš 9 povezanih
Uhapšeni rukovodioci Doma za stare u Leskovcu: Direktorka trošila novac sa kolegom na putovanja i poklone
Mondo pre 2 satajoš 21 povezana