Povezane vesti
"Ništa mi se nije posebno svidelo": Ognjen Amidžić iskreno o Konstrakti i Ukrajincima na Evroviziji
Večernje novosti 19.05.2022
POBEDNICI ovogodišnje Evrovizije jesu članovi ukrajinskog Kaluš orkestra, čiji nastup nije oduševio voditelja Ognjena Amidžića. Foto: Arhiva On je otkrio kako mu se dopadaju ovogodišnji izvođači na Eurosongu, kao i šta misli o pobednicima. - Nije mi se… »
Nije mi se ništa posebno svidelo! Ognjen Amidžić o Konstrakti i Ukrajini na Evroviziji - "Znali smo šta će se desiti"
Mondo 19.05.2022
Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Ovogodišnji pobednik Evrovizije je Ukrajina, koju… »
Vesti dana »
Ekskluzivni snimak: Dragana Katić došla na slavlje s mužem poznate voditeljke (video)
Mondo pre 58 minutajoš 34 povezane
Demebele osvojio „enfild“: Liverpul napadao, PSŽ kaznio i otišao u polufinale!
Hot sport pre 1 satjoš 32 povezane
Od srede do februara 2027. radovi u Bulevaru despota Stefana: Izmenjen režim saobraćaja od Pančevačkog mosta do Cvijićeve
Insajder pre 58 minutajoš 31 povezana
Zakazivanje sednice danas za sutra pokazuje da postoje nekakve skrivene namere vezano za sutrašnji saziv sednice.
Pravda pre 2 satajoš 41 povezana