Povezane vesti
"Ništa mi se nije posebno svidelo": Ognjen Amidžić iskreno o Konstrakti i Ukrajincima na Evroviziji
Večernje novosti 19.05.2022
POBEDNICI ovogodišnje Evrovizije jesu članovi ukrajinskog Kaluš orkestra, čiji nastup nije oduševio voditelja Ognjena Amidžića. Foto: Arhiva On je otkrio kako mu se dopadaju ovogodišnji izvođači na Eurosongu, kao i šta misli o pobednicima. -… »
Nije mi se ništa posebno svidelo! Ognjen Amidžić o Konstrakti i Ukrajini na Evroviziji - "Znali smo šta će se desiti"
Mondo 19.05.2022
Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Voditelj Ognjen Amidžić prokomentarisao je ovogodišnju Evroviziju, Konstraktu i pobednike - Ukrajinu. Ovogodišnji pobednik Evrovizije je Ukrajina… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 5 satijoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Podaci iz pasoša studenata u medijima – advokat podnosi krivičnu prijavu, zaštitnik građana kaže da nije nadležan
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih