Povezane vesti
Izigran je? Zola progovorio o Miljaninom raskidu, pa rekao nešto što je šokiralo sve
Alo 19.05.2022
Zola iskrneo o Miljani. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca" sa Ivanom Šopić. Kao i uvek, publika je ta koja postavlja pitanja zadrugarima. Naredno pitanje, postavljeno je Lazaru Čoliću Zoli: - Kako se osećaš kada shvatiš da si dao sve za… »
Ja sam se za nju borio i kad je bila u braku Car iskreno odgovorio da li planira budućnost sa Dalilom, pa pričao o emocijama
Alo 19.05.2022
Odlučan je do kraja. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca" sa Ivanom Šopić. Kao i uvek, publika je ta koja postavlja pitanja zadrugarima. Naredno pitanje, postavljeno je Filipu Caru: - Je l' toliko teško da kažeš da voliš ovu ženu i da te… »
Žestoka svađa Aleks žestoko uzvratila Dejanu: Neće moći više da me usreći, ionako je rekao da se hladi
Alo 19.05.2022
Haos za crnim stolom. U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca" sa Ivanom Šopić. Kao i uvek, publika je ta koja postavlja pitanja zadrugarima. Naredno pitanje, postavljeno je Aleksandri Nikolić: - Devojko, šta ti više želiš od Dejana, sve… »
Vesti dana »
Počeo plenum na FPN, studenti odlučuju kako će blokada da izgleda
Novi magazin pre 47 minutajoš 18 povezanih
Skupština Novog Sada izglasala poverenje gradonačelniku Đuriću (VIDEO)
RTV pre 53 minutajoš 50 povezanih
VJT: Ispitujemo svedoke iz Ministarstva i Infrastrukture železnice, završeno veštačenje nadstrešnice
Novi magazin pre 1 satjoš 27 povezanih
Plafon rekonstruisane železničke stanice u Ćupriji srušio se tokom noći: Nema povređenih
Radio 021 pre 29 minutajoš 14 povezanih
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 5 satijoš 20 povezanih