Povezane vesti

"Svaki napad počne sa rečenicom – 'Zato što niste uveli sankcije Rusiji'"

B92 20.05.2022
Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, govoreći o lažnim dojavama o postavljenim bombama, izjavio da ima više stotina napada tog tipa svakog dana. Prema njegovim rečima, suštinski cilj lažnih dojava je da Srbija "ne odlučuje… »

Vulin: Locirano 19 adresa sa kojih su stizale dojave o bombama, više stotina napada svakog dana

Danas 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je prethodnih dana locirano 19 adresa sa kojih su stizale dojave o bombama, ali da ima više stotina napada svakog dana i da je jedan deo pronađen. „O tome smo obavestili naše partnere… »

Vulin: Stotine lažnih dojava stigne svakog dana, cilj da Srbija odluke donosi pod pritiskom

Novi magazin 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je suštinski cilj lažnih dojava da Srbija "ne odlučuje samostalno i da donosi odluke pod pritiskom i strahom", kao i da ima više stotina napada tog tipa svakog dana. "Svaki napad počne… »

Vulin: Locirali smo 19 adresa sa kojih stižu dojave o bombama, to je specijalni rat protiv Srbije

Euronews 20.05.2022
Dojave o bombama kojih poslednjih dana stiže na stotine su, prema oceni ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, vid "specijalnog rata protiv Srbije", a napadi su organizovani i ne rade se samo iz jednog centra. "Mi smo locirali oko 19 adresa sa… »

Vulin: Cilj lažnih dojava je da Srbija odluke donosi pod pritiskom

Nova 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je da je suštinski cilj lažnih dojava da Srbija "ne odlučuje samostalno i da donosi odluke pod pritiskom i strahom", kao i da ima više stotina napada tog tipa svakog dana. „Svaki napad počne sa… »

Ministar Vulin: Suštinski cilj napada je da Srbija ne odlučuje samostalno, već da odluke donosi pod pritiskom i u strahu

Kurir 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je o brojnim zabilježenim dojavama bombi da je "suštinski cilj svih tih napada da Srbija prestane da vodi samostalnu politiku i da odluke donosi pod pritiskom i u strahu". "Protiv Srbije se… »

Vulin: Cilj lažnih dojava – da Srbija odluke donosi pod pritiskom

N1 Info 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je da je suštinski cilj lažnih dojava da Srbija "ne odlučuje samostalno i da donosi odluke pod pritiskom i strahom", kao i da ima više stotina napada tog tipa svakog dana. „Svaki napad počne sa… »

Vulin: Stotine lažnih dojava stigne svakog dana, cilj da Srbija odluke donosi pod pritiskom

Danas 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je suštinski cilj lažnih dojava da Srbija „ne odlučuje samostalno i da donosi odluke pod pritiskom i strahom“, kao i da ima više stotina napada tog tipa svakog dana. „Svaki napad… »

Vulin: Dojave o bombama, vid specijalnog rata protiv Srbije

RTV 20.05.2022
BEOGRAD - Dojave o bombama kojih poslednjih dana stiže na stotine su, prema oceni ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, vid specijalnog rata protiv Srbije, a napadi su organizovani i ne rade se samo iz jednog centra. "Mi smo locirali oko 19… »

Vulin: Cilj dojave bombi da se Srbija ekonomski ošteti

Radio 021 20.05.2022
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da je suštinski cilj lažnih dojava bombi da Srbija "ne odlučuje samostalno i da donosi odluke pod pritiskom i strahom". On je naveo da više stotina napada tog tipa stiže svakog dana… »

Vulin: Vodi se specijalni rat protiv Srbije, jasna je poruka šta se očekuje od nas

Sputnik 20.05.2022
Dojave o bombama, kojih poslednjih dana stiže na stotine su, prema oceni ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, vid specijalnog rata protiv Srbije, a napadi su organizovani i ne rade se samo iz jednog centra. "Mi smo locirali oko 19 adresa sa… »

Vesti dana »